Peter

Fijne website met veel keuze. Bestelling snel verzonden en in huis. Prima kwaliteit band. Zeer tevreden.

Uitstekende website. Snelle levering. Uitstekende kwaliteit banden.

Onno

Prima, snel en duidelijk

prijs kwaliteit verhouding

Theo Baert

Gezien de crisis was er extreem lange wachttijd. Begrijpelijk. De communicatie was zwak. Niet begrijpelijk. Uiteindelijk werd een heel mooi horlogebandje + toebehoren afgeleverd. Dank

Kwaliteit van het product

Adriaan

Uitstekend

Duidelijk

JMCL Bowles

Keurig een e-mail ter bevestiging van mijn bestelling en keurig op tijd bezorgd.

Gewoon alles zoals het hoort te gaan.

Hans

Deed wat het beloofde.

Enorme keus.

James

Een paar minuten na mijn bestelling en betaling (‘s-middags) ontving ik al een e-mailbericht dat de bestelling was verzonden.

Super snelle verzending. De volgende dag (‘s-middags) lag mijn bestelling al in de brievenbus.

Hans

Goede ervaring

producten snel in huis

Bart

Snelle levering. Goede kwaliteit. Precies wat ik zocht.

Breed assortiment met goede keuze in breed prijs segment.

Martin

Niet lang geleden een horlogeband besteld via Amazon, een kleine 20 euro, ging om een leer/siliconen bruine horlogeband. Toen ik deze eenmaal binnen kreeg, bleek deze een lelijke oranje te zijn en... Niet lang geleden een horlogeband besteld via Amazon, een kleine 20 euro, ging om een leer/siliconen bruine horlogeband. Toen ik deze eenmaal binnen kreeg, bleek deze een lelijke oranje te zijn en voelde ook nog eens nep aan. Hier betaal je soms wel een beetje meer, maar deze is tenminste precies zoals geadverteerd en voelt kwalitatief veel beter aan.

Kwaliteit, zoals geadverteerd