Alfred

Goede

snelle levering

F. Stellingwerf

Niet zo goed, omdat ik het verkeerde horlogebandje kreeg toegestuurd. Heb dit op 18 mei geretourneerd en gevraagd om het juiste bandje te leveren, maar tot nu toe nog geen reactie. Hoop wel dat dit... Niet zo goed, omdat ik het verkeerde horlogebandje kreeg toegestuurd. Heb dit op 18 mei geretourneerd en gevraagd om het juiste bandje te leveren, maar tot nu toe nog geen reactie. Hoop wel dat dit in orde komt en anders s.v.p het geld terug.

Johan

We hadden eigenlijk geen ervaring

Goede service en snelle bezorging. Het bandje was uitstekend!

Heinze

Heb 2 horlogebanden besteld, zowel de telefonische benadering als de verzending en het ontvangen van het bestelde is zeer positief en aanbevelingswaardig. Zal zeker als nodig weer bestellen bij uw... Heb 2 horlogebanden besteld, zowel de telefonische benadering als de verzending en het ontvangen van het bestelde is zeer positief en aanbevelingswaardig. Zal zeker als nodig weer bestellen bij uw bedrijf.

Snelle afhandeling en levering.

N.W.M.

Snelle levering, goed product.

Snelle levering!

Lucianne

Ik heb een horloge etui gekocht
Aankoop is vlot verlopen

Levering verliep vlot. Product is naar wens.

Errol

Gewoon goed en no nonsens

Levering correct op tijd

Willem

Website is toegankelijk en geeft goede filters. Snelle verzending is goede verpakking

Kwaliteitsbelofte over product wordt helemaal waargemaakt.

Han

Veel keuze snelle levering

Veel keuze

anneke

Goedemiddag ik ben heel goed behandeld ik belde voor een bantje voor mijn horloge en werd goed te woord gestaan en hij was nog tegroot ook en niks ander hand het was zo goed gegaan dat was netjes ik... Goedemiddag ik ben heel goed behandeld ik belde voor een bantje voor mijn horloge en werd goed te woord gestaan en hij was nog tegroot ook en niks ander hand het was zo goed gegaan dat was netjes ik zal zo als iemand er om zo bandje vraag daar heel sturen

een10 van mijn daar voor groetjes anneke mokkink