Hele goed ervaring. Product voldoet en was na 1 dag al binnen.
Niks, prima zo.
Reactie Dekbedovertrekken & Zo:
Bedankt voor de mooie review Anita. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.
Niks, prima zo.
Geen verbeterpunten
Bedankt voor de mooie review Mirjam. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.
Bedankt voor de mooie review. Ik wens je veel plezier van je aankoop.
Een keer besteld nog geen verbeterpunten
Bedankt voor de mooie review Fatima. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.
Ik heb geen verbeter punten o ja nog bedankt voor het kadootje zomaar erbij mijn kleindochter is er heel blij mee super attent
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Ellie. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.
Betere kwaliteit stof, iets dikker. Het oogt nu echt een beetje goedkoop, wat erg jammer is. Ook ben ik benieuwd naar de kwaliteit van de ritsen. Ze ogen als simpele ritsen die vrij smal zijn voor...
Bedankt voor je review Sabine.
Uiteraard is een dekbedovertrek waar ritsen in worden gezet door een professioneel naaiatelier duurder dan een dekbedovertrek zonder ritsen. Maar alle...
… bij een product duidelijker de verwachte termijn van leveren benoemen op site.
Bedankt voor de mooie review Maikel. De levertijden worden onder de winkelwagen knop vermeld. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.
N.v.t
Bedankt voor de mooie review. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.
Van een vriendin kreeg ik deze tip: Als je het overtrek in de wasmachine doet en de rits daarbij gesloten houdt, hoeft deze niet stuk te gaan. Nooit geweten, zal het zeker doen!
Bedankt voor de mooie review Edwin. Ik wens je heel veel plezier en gemak van je aankoop.
geen verbeterpunten
Bedankt voor de mooie review Bert. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.