Guy

Ben zeer tevreden met de snelle levering, beetje spijt dat één pakket is verloren gegaan.ik heb nadien nog een bestelling gedaan en werd weer snel en correct geleverd BEDANKT

Eigenlijk niets want de website is duidelijk en goed overzicht

Uitstekend bevALLEN

GEEN

R J Reeuwijk

Na bestelling van dekbedden met rits, ze prima ontvangen. Aangezien we het nog uit moeten proberen , weten we nu nog even niet hoe het ons bevalt. Maar gezien het gemak wat je er van zou onder... Na bestelling van dekbedden met rits, ze prima ontvangen. Aangezien we het nog uit moeten proberen , weten we nu nog even niet hoe het ons bevalt. Maar gezien het gemak wat je er van zou onder vinden denken we dat we na uit proberen vast nog een set willen bestellen.

Misschien een mailtje tussendoor hoe ver de productie is en wanneer er verwacht wordt dat de verzending plaats gaat vinden.

Reactie Dekbedovertrekken & Zo:

Bedankt voor de mooie review. Ik wens jullie heel plezier en gemak van jullie aankoop.

Lian Hielkema

Supersnelle service, leuk ook die aanbiedingen van topmerken

niks op aan te merken

Reactie Dekbedovertrekken & Zo:

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent Lian. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Monica

Echt superfijn dekbedovertrek! Mooie kwaliteit.

Beetje verwarrend dat er zo'n lange instopstrook is: dat staat weliswaar bij het product, maar bij de afmetingen (als je de maat kiest) staat het niet.

Reactie Dekbedovertrekken & Zo:

Bedankt voor de mooie review Monica. De maten zijn altijd hetzelfde en de lengte van de instopstrook kan per merk/materiaal verschillen, van daar dat we het er separaat bij vermelden.
Ik wens...
Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Dekbedovertrekken & Zo

Prima dekbed

Misschien even laten weten als de levering wat langer duurt

Reactie Dekbedovertrekken & Zo:

Bedankt voor de mooie review. Helaas ging er inderdaad iets niet goed met de levering van het dekbed, maar dat hebben we gelukkig wel naar tevredenheid op kunnen lossen. We hebben hier nu een extra... Bedankt voor de mooie review. Helaas ging er inderdaad iets niet goed met de levering van het dekbed, maar dat hebben we gelukkig wel naar tevredenheid op kunnen lossen. We hebben hier nu een extra check op zitten. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

María

Goede duidelijke webshop.
Mooi product: dekbedovertrek met rits! Ben er blij mee.

Reactie Dekbedovertrekken & Zo:

Wat fijn om te lezen Maria. Heel veel plezier én gemak van je aankoop.

Hertegonne

Schitterend en snelle levering!!!

Reactie Dekbedovertrekken & Zo:

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Mia Molenaar

Het was spannend om over te stappen op een 4 seizoenen dekbed met bamboe vulling. Maar dat was geheel onnodig! Het bamboe dekbed is, ondanks dat het een dun dekbed is, heerlijk warm! Er staat goed... Het was spannend om over te stappen op een 4 seizoenen dekbed met bamboe vulling. Maar dat was geheel onnodig! Het bamboe dekbed is, ondanks dat het een dun dekbed is, heerlijk warm! Er staat goed aangegeven welk deel, wel.zo prettig! Daarnaast snelle service!

Tip: een factuur in een aparte mail of meteen bij aankoop meesturen.

Reactie Dekbedovertrekken & Zo:

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Mia. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

N Van Veen

Prima,snel in huis.Maar ik was al bekend met het merk.Dus alles was goed, het bezorgen, en het produkt.Ook mijn dochter heeft hetzelfde besteld ,is ook tevreden.

Ik kan niks bedenken wat nu beter kan.

Reactie Dekbedovertrekken & Zo:

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.