Frans Reijmer

Opdracht goed verwerkt, snelle levering

Marja Mom

Snel en goed

Gosse Hulzenga

Alles goed geregeld.

Cor

Vlotte levering mooie wimpel. Eens afwachten hoe lang deze meegaat,cwant dat is meestal het probleem. Na een paar maanden zijn ze vaak versleten.

Gert

Goede prijs, volgens belofte aangeleverd, gratis wimpel er bij, verpakking mooi anoniem verpakt

Michiel van der Drift

Voor 3e maal wimpel besteld. Prijs / kwaliteit is niet best. Wimpel gaat 3 jaar mee maar begint al na 1 jaar kleur te verleizen. 36€ is echt duur voor een lap van 3 x 0,3 kunststof! Maar anderen... Voor 3e maal wimpel besteld. Prijs / kwaliteit is niet best. Wimpel gaat 3 jaar mee maar begint al na 1 jaar kleur te verleizen. 36€ is echt duur voor een lap van 3 x 0,3 kunststof! Maar anderen vragen hetzelfde.

Reactie Dekker Vlaggen:

Bedankt voor uw reactie. Helaas blijft een wimpel een product van stof, welke altijd buiten hangt en aan alle weersomstandigheden blootgesteld wordt. Wij zijn zelf blij te horen dat de wimpel het 3... Bedankt voor uw reactie. Helaas blijft een wimpel een product van stof, welke altijd buiten hangt en aan alle weersomstandigheden blootgesteld wordt. Wij zijn zelf blij te horen dat de wimpel het 3 jaar lang volhoudt en pas na een jaar kleur verliest, dat is voor een wimpel echt heel netjes. Ondanks dat we er alles aan doen slijtage en verkleuring te voorkomen blijft het stof:(.. We proberen hier wel altijd zo eerlijk en open mogelijk over te zijn, het staat ook onder elke wimpel benoemd en ook onder de veelgestelde vragen geven we het aan, dit om teleurstellingen te voorkomen.

H.G. Boss

Geweldige service