Manon Kleine

Snelle levering.
De stof was toch dunner dan verwacht

Albert Holtzappel

Bij ons huis is een vlaggenmast maatwerk omdat er al een buis in de grond is waar de mast in moet. Om advies te krijgen stuurde ik een mail met foto's en tien minuten werd ik al gebeld en kreeg ik... Bij ons huis is een vlaggenmast maatwerk omdat er al een buis in de grond is waar de mast in moet. Om advies te krijgen stuurde ik een mail met foto's en tien minuten werd ik al gebeld en kreeg ik een zeer deskundig advies, helemaal op maat. Zeer prettig bovendien. En het gekke is: vijftien jaar geleden moest ik ook een vlaggenmast hebben; die heb ik toen niet bij Dekker gekocht en de kosten waren even hoog als nu. Dus bij Dekker heb je de prijzen van vijftien jaar geleden.

Liesbeth

Fijn en goed advies gekregen. Ook volgende dag binnen als toegezegd.

Demi

Onvriendelijk en niet open voor kritiek. Kosten retourzending voor de klant, ook als je iets wilt omruilen voor een ander product. Tijdens het gesprek is er geen geduld en beprip voor kritiek.... Onvriendelijk en niet open voor kritiek. Kosten retourzending voor de klant, ook als je iets wilt omruilen voor een ander product. Tijdens het gesprek is er geen geduld en beprip voor kritiek. Jammer. Het gesprek werd zelfs op een zeer onvriendelijke manier afgesloten door de verbinding te verbreken.

Reactie Dekker Vlaggen:

Altijd vervelend om te lezen en het was ook een niet prettig telefoongesprek. Deze klant had iets besteld maar had zich bedacht en wilde toch wat anders ontvangen. Dit kan en mag natuurlijk altijd!... Altijd vervelend om te lezen en het was ook een niet prettig telefoongesprek. Deze klant had iets besteld maar had zich bedacht en wilde toch wat anders ontvangen. Dit kan en mag natuurlijk altijd! Het pakketje was echter al onderweg, we konden het dus niet meer aanpassen. Zodra wij wezen op het retourrecht reageerde meneer een beetje boos en zei dat hij een negatieve review zou geven als de retourkosten voor hem waren. Toen ik probeerde dit verder toe te lichten gaf hij aan niet verder te willen praten en het gesprek te willen beëindigen. Ik heb hem toen een prettige dag gewenst en het gesprek beëindigd. Gelukkig zijn de meeste gesprekken en reacties zeer positief en krijgen we ook vaak mooie foto's van tevreden klanten. Een negatief gesprek als deze komt niet vaak voor en vinden we altijd erg vervelend!

Dolly van Donk

Heel efficiënt en vriendelijk en behulpzaam personeel

T Nieuwenhuizen

Geweldig! Goede kwaliteit en sabel geleverd!

Harry Sonnenschein

Snel geleverd, wel jammer dat er geen vlaggenstokje bij de Nederlandse wimpel zit. Nu moet ik die bijbestellen en kan ik hem nog niet in mijn vlaggenmast hangen. Zou mooi zijn als die nagestuurd... Snel geleverd, wel jammer dat er geen vlaggenstokje bij de Nederlandse wimpel zit. Nu moet ik die bijbestellen en kan ik hem nog niet in mijn vlaggenmast hangen. Zou mooi zijn als die nagestuurd wordt.

Reactie Dekker Vlaggen:

Deze klant heeft bij ons een 100% stille wimpel (zonder stokje) besteld, dit was blijkbaar niet de bedoeling. Uiteraard hebben we deze klant gemaild dat hij de wimpel mag ruilen voor een exemplaar... Deze klant heeft bij ons een 100% stille wimpel (zonder stokje) besteld, dit was blijkbaar niet de bedoeling. Uiteraard hebben we deze klant gemaild dat hij de wimpel mag ruilen voor een exemplaar met stokje en ook de gebruiksaanwijzing nog even gemaild hoe deze wimpel zonder stokje aan de mast gehangen wordt.

G Guijt

Vlag zaterdag besteld, maandag in de bus?Mooi Exemplaar, super blij mee!

Ilona Oud

Een vlaggenstok met vlag besteld

Tresia Hagewoud