Peter van der Woning

Correct afspraken nakomen en goed op de hoogte gehouden omtrent de snelle bezorging

Harry Nak

Snelle levering prima service

Johan Laurenssen

De Achterhoekse vlag was snel en eenvoudig te bestellen. Vlotte levering die goed te volgen was.

F.G.C. Wouters

Ik kreeg een vlaggenmast cadeau van 8 meter. Daar hoort een grote vlag bij. Gezocht op internet en al snel jullie naam tegen gekomen. De info doorgelezen en een keuze gemaakt. De aanbieding van een... Ik kreeg een vlaggenmast cadeau van 8 meter. Daar hoort een grote vlag bij. Gezocht op internet en al snel jullie naam tegen gekomen. De info doorgelezen en een keuze gemaakt. De aanbieding van een grote Nederlandse vlag met wimpel was snel gemaakt. Op zoek naar een provinciewimpel was wat verwarrend want ik begreep niet "met stokje." Toch een besteld zonder stokje. En bij uitpakken snapte ik wat jullie daarmee bedoelen. Maar de wimpel waait zonder stokje ook.
Bezorging binnen de afgesproken tijd, beter nog op bijna de minuut af door een zeer correcte, vriendelijke bezorger. Alsof hij wist dat ik een groot cadeau in ontvangst nam. Was net zo snel weer weg als hij gekomen was. Top voor Dekker vlaggen en de bezorger.

Janny Winkelman

Snelle service en ook telefonischbereikbaar

Wim

Prima webshop,eenvoudig product selectie, helder bestelproces. Lage verzendkosten.

Anita van Hoeven

Vriendelijke en snel in communicatie

Carl Klein

Prima website

Jacqueline Maat

Telefonisch zeer goed geïnformeerd.
Mast is erg vlot en netjes geplaatst.