johannes kamps

Alles naar wens.

Goed om te horen

Zwanet Slaat

Goede ervaring .
Alles goed en snel geleverd

Dankuwel

Geert Wierenga

Goede selectie aan mogelijkheden, goede prijs kwaliteit verhouding.

Reactie Dekker Vlaggen:

Fijn dat u ons positief beoordeeld

Arno Ras

Reactie Dekker Vlaggen:

Hartelijk dank voor uw review

A. Crezee

Contact via website en e-mail verliep prima

Dank voor uw beoordeling

Henk Stultiens

Komt afspraken na en biedt een prima service. De zaken zoals vermeld op de website worden niet allemaal nagekomen. Met name het informeren over het tijdstip van levering wordt in mijn geval niet... Komt afspraken na en biedt een prima service. De zaken zoals vermeld op de website worden niet allemaal nagekomen. Met name het informeren over het tijdstip van levering wordt in mijn geval niet nagekomen.

Reactie Dekker Vlaggen:

Dank voor uw reactie. Wij doen ons best om de klant zo goed mogelijk te informeren. Zodra wij onze bestellingen versturen ontvangt de klant altijd een Track en Trace. Uiteraard kan het een keer... Dank voor uw reactie. Wij doen ons best om de klant zo goed mogelijk te informeren. Zodra wij onze bestellingen versturen ontvangt de klant altijd een Track en Trace. Uiteraard kan het een keer voorkomen dat hierin wat misgaat.

Jan Tensen

Ok alleen de levering met Post.NL is slecht!

Reactie Dekker Vlaggen:

Dank voor uw reactie. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorging van onze pakketten. Gelukkig gaat dit meestal wel goed maar het kan een keer voorkomen dat een pakketje langer onderweg is.

Bertha Silvold

Zeer beleefd en netjes aan de telefoon

Reactie Dekker Vlaggen:

Goed om te horen dat het contact goed verliep

Jenneke Smit

Prima !

Fijn. Met een 10 zijn we natuurlijk altijd erg blij

André Ebeling

Besteld via de site en met 2 dgn geleverd. Top

Reactie Dekker Vlaggen:

Dank voor uw mooie cijfer