Assortiment

Zeer spoedig geleverd

Niks voormij alles top

Orlando Marchena

Vlot en nette service

Het is moeilijk de neiging te weerstaan om urenlang rond te snuffelen.

Tisk tisk : Dit is nog maar mijn eerste bestelling naar een website voor artistieke hobby artikelen.
Ik weet nog niet genoeg om tips te geven. Tot nu toe heb ik alleen bij stads-winkels gekocht omdat daar persoonlijk en leerzaam advies is. De kracht van webwinkels is de lage prijs en het grote assortiment.

Johan De roy van zuydewijn

Goedkoop en snelle levering

De Stadbouwers BV

Opdracht aannemen 5 sterren, opdracht uitvoeren 2 sterren

Duidelijke website

Mijn bestelde papier. 2 pakketten 50 *70 cm werden verzonden in een opengevouwen doos (dus niet in elkaar gezet) dit betekent dat de zijkanken een stevige kartonnen rug hebben, echter de boven en... Mijn bestelde papier. 2 pakketten 50 *70 cm werden verzonden in een opengevouwen doos (dus niet in elkaar gezet) dit betekent dat de zijkanken een stevige kartonnen rug hebben, echter de boven en onderkant waren gewoon dichtgeplakt met tape. Hier hadden twee dunne reepjes polystyreen of karton als rug kunnen dienen alvorens dichtgeplakt te worden. De hoeken waren niet ernstig beschadigd, maar echt verstandig vond ik het niet bezien de gevoeligheid van het verzonden materiaal. Leerpuntje zou ik zeggen

M.Thomas

Snelle levering, prima producten

Nvt

Sjaak van Dijk

Aankoop tekentafel was top.

Keurige vlotte afhandeling en levering

E Kaars

Alles prima,

Snelheid, duidelijkheid, kwaliteit

ECKruithof

Ik was blij dat de bestelling zo snel binnen kwam. en natuurlijk de prijs vd artikelen!En een kortings bon voor een volgende bestelling.

Goede informatie op internet.

——-