Assortiment

Rik Hendriks

Top

Zeer vlotte levering

Mr. Freezer

Vlotte service en snelle levering

Goede communicatie, vlotte levering en deftig verpakt

S. Meijers

Zeer goed!

Simpel, duidelijk en snel!

Nog niet tegen gekomen.

Miben

Uitstekend

Makkelijke site, snelle levering. Vaak voordeliger dan dezelfde producten bij een ander

Voorlopig niets

Sanne herrijgers

Goede service, prijzen zijn goedkoper dan bij andere kunstwinkels. Goede aanbiedingen en snelle levering!

Aanbiedingen en "de kwast prijs"

In de legenda een overlappende "kopje" of afdeling maken zoals "tekenen & schilderen " zodat mensen kunnen kijken wat ze bijvoorbeeld nog niet hebben dan dat ze per kopje moeten zoeken bij... In de legenda een overlappende "kopje" of afdeling maken zoals "tekenen & schilderen " zodat mensen kunnen kijken wat ze bijvoorbeeld nog niet hebben dan dat ze per kopje moeten zoeken bij schilderen. Verf, acryl verf

Anja Andres

Uitstekende producten en snelle levering!

Kwaliteit van de producten

Passie voor Stickers

SUPER

anita spijkermann

Heel erg goed de volgende dag had ik de tekentafel al in huis en het was nog veel beter en mooier als ik dacht, er zitten rubberdopjes onder waardoor hij niet verschuift, ik vroeg me al af of dat... Heel erg goed de volgende dag had ik de tekentafel al in huis en het was nog veel beter en mooier als ik dacht, er zitten rubberdopjes onder waardoor hij niet verschuift, ik vroeg me al af of dat niet zou schuiven, als ik dat eerder had geweten zou ik het eerder besteld hebben en het papier is geweldig, ik ben altijd heel erg tevreden het si een fijne web winkel! die heel veel keuze heeft!

heel fijn dat er keuze is en dat alles uitgebreid beschreven staat odat ik een goede keus kon maken, het formaat te weten was erg belangrijk voor me

ik zou de rubberdopjes onder het tekenbord ook vermelden dat is echt super en heel erg belangrijk te weten dat hij goed stevig blijft staan

bella

Top