Assortiment

snelle levering

Geen bedrijf

Duidelijk en snel.

Charlier

Alles correct en snel verlopen.

Niks op aan te merken

Jeanette Tendijck

Veel keus en leuke aanbieding.

Voldoende keus en goede communicatie.

Geen.

paul

Prima website. Snelle levering.

snel levering

kunststof flesjes met grotere inhoud

E van de Pol-Kregting

Goede service en SUPER SNELLE levering!!!

Veel op voorraad

Bij bestelling van schilderijlijst is het handig als er een ophanghaakje mee geleverd wordt, of in ieder geval zou het kenbaar gemaakt kunnen worden dat ze los te bestellen zijn.

Bertie

Ik heb een bestelling gedaan en deze is snel geleverd. Ik ben een tevreden klant. Dankjewel.

Ik kon vinden wat ik wilde hebben.

Ik vond het bestellen lastig, daar ik telkens moest zoeken naar de andere maat van het artikel. Dit zou beter in het aanbod kunnen met een keuzemogelijkheid.

Van Gelder Marianne

Goedkoper dan in België

Prive

Alles prima geregeld

F. Kremers

De kwast is zeker mijn favoriete hobby/kunstwinkel als ik weer eens iets nodig heb. De mensen die er werken zijn erg behulpzaam en ook de site werkt helemaal fantastisch!

Je kunt makkelijk alles vinden op de site met genoeg informatie waar het product voor bedoeld is.
Ook in de winkel kun je makkelijk vinden wat je nodig hebt en zo niet, zijn de medewerkers harstikke behulpzaam en helpen je graag.

Ik zou niet eens weten wat er misschien verbeterd zou kunnen worden, behalve dan de zoekmachine van de site. Het kan ook aan mij liggen, maar voor mijn idee krijg ik soms producten te zien die ik... Ik zou niet eens weten wat er misschien verbeterd zou kunnen worden, behalve dan de zoekmachine van de site. Het kan ook aan mij liggen, maar voor mijn idee krijg ik soms producten te zien die ik eigenlijk helemaal niet had opgezocht.