Assortiment
Betaalgemak

Mijn naam is bij De kwast in Den Bosch wel bekend

Review De Kwast
Review De Kwast
Begin april kocht ik een prachtige Mabef schildersezel bij De Kwast. Een bewuste keuze om lokaal te kopen en het MKB te steunen ook al zag ik dat dit type schildersezel online 15,- goedkoper was. Ik verwachtte dat er prettige service tegenover zou staan.
Uiterlijk na twee dagen zou de ezel via PostNL worden bezorgd maar…deze raakte zoek en werd 14 dagen na aankoop - beschadigd- geleverd.
“Het komt goed”, aldus medewerkster M. van De Kwast. “We bezorgen een nieuwe ezel DIE WE BIJ DE KWAST IN ELKAAR ZETTEN”. Met deze toezegging was ik heel blij want zelf in elkaar zetten leek me een lastig en zwaar klusje.
Toen de concrete afspraak voor bezorging van de nieuwe, in-elkaar-gezette ezel na vier weken telefonisch zou worden gemaakt, bleek dat de bedrijfsleider de belofte had overruled! Deze werd doodgewoon afgezegd! De werkelijke reden: “Wij zetten schildersezels niet in elkaar. Dat doen we niet”.
Verbijsterd en vooral diep teleurgesteld was ik over het feit dat een herhaalde belofte niets voorstelde. Uiteindelijk heb ik een nieuwe ezel ontvangen en een kleine korting kunnen bedingen. Hier moest ik zelf om vragen en deze stond in geen verhouding tot de belofteverbreking.
Medewerkster M. was steeds welwillend en servicegericht - ik vertrouwde haar op haar woord dat het goed zou komen- maar zij werd op gênante wijze overtroefd: de bedrijfsleider van De Kwast ging niet achter de belofte van zijn medewerker staan! Bovendien bleef hij zelf lafhartig buiten beeld.
Deze bedrijfsleider doet zijn bedrijfsnaam wel alle eer aan: een rare kwast! En een koppige, domme ezel bovendien!

vriendelijke servicegerichte medewerker M. die belofte deed dat beschadigde ezel zou worden geruild en de nieuwe in elkaar gezet zou worden geleverd

Bedrijfsleider zou belofte van zijn medewerker aan klant moeten nakomen, zelf het lef moeten tonen het woord te voeren en zijn medewerker niet zo pijnlijk overrulen!

Frans

Al meerdere malen bij De Kwast besteld . Elke keer zeer tevreden .

Groot assortiment , zeer goede prijzen , snelle verzending .

N.V.T.

Lies

Fijn contact en snelle service

Behulpzaam en meedenken

Wat lastig te navigeren

Atelierberkhout

Prima service

Leverbaar en prima communicatie

Prijzen wat aan de hoge kant

Moniek

Zeer snelle en correcte levering

Vrijdagnamiddag besteld. Maandag ochtend geleverd

Iets beter verpakken . Karton was licht beschadigd

Sylvia nabben

Groot assortiment

Ook mogelijkheid bieden voor brievenbuspost bij bestelling van bv 1 tube verf

Romy

Snel geleverd

Jay

Snelle levering, goed verpakt, geen negatieve opmerkingen

Goeie prijs

Blijf de website vernieuwen