Assortiment
Betaalgemak

Wim Wijnen

Geheel naar wens bestelling behandeld

Op de juiste tijd bezorgd

Ineke

Nvt

Nvt

Paul us Spijkers

De Kwast is een winkel met een weliswaar goede prijs-kwaliteitverhouding, maar persoonlijk is de verandering van het assortiment, mijn vraag naar producten (en de veranderde doelgroep) er de reden... De Kwast is een winkel met een weliswaar goede prijs-kwaliteitverhouding, maar persoonlijk is de verandering van het assortiment, mijn vraag naar producten (en de veranderde doelgroep) er de reden van dit ik vaker dan voorheen naar een andere leverancier ga.

een puur bedrijf

het is niet slechts de vraag wat ik wil; het gaat er ook om wat De Kwast kan

Pierre van Dijk

Super -

Professionele afhandeling ..via de website.

Vermelding pig.ment nummers van de kleur.. ( Olieverf ) Artikel wat niet op voorraad is toch vermelden op de site ...

Baza Seeds

Super goed service en hele snelle levering

Persoonlijk contact en kennis van de producten

mee plaatjes van de producten

Yvonne

Een flinke bestelling geplaatst en vele malen later geleverd dan op de site vermeld staat. Zelfs nog maar een deel van de bestelling.... na navraag werd er weer een deel opgestuurd. Nu na bijna 2... Een flinke bestelling geplaatst en vele malen later geleverd dan op de site vermeld staat. Zelfs nog maar een deel van de bestelling.... na navraag werd er weer een deel opgestuurd. Nu na bijna 2 maanden maar om het laatste deel gevraagd wanneer het verzonden gaat worden. Op de site staat nergens vermeld dat iets niet leverbaar is. Je plaatst dus een bestelling en pas bij de eerste levering hoor je dat de helft niet op voorraad is. Voor ons de allerlaatste keer dat we hier besteld hebben.

Duidelijkheid op de website
Snellere verzending
Betere service verlenen.

N

Snelle service

Schurink

Toevallig iets besteld voor diamond painting

Geen idee

Ik kan er niet over oordelen want ik schilder niet

Vera Claessen fotografie

Zeer moeilijk en omslachtig bereikbaar. jullie vragen mij dit in te vullen, maar ik heb het product nog niet eens ontvangen.

bestellen en betalen gaat prima.

Vragen om informatie is lastig. Snellere en betere bereikbaarheid. Wanneer ontvang ik mijn product?

Rudi Colman

Hele snele service, producten van top kwaliteit!

heel soorten schildersezels super!!!!