Assortiment
Betaalgemak

Ateliervera

Ik ben voor advies langsgekomen en heb daar positieve feedback gekregen over een glasschildering voor een buitendeur.

Ik kom graag bij de kwast
Voelt als in een snoepwinkel
Goed advies

Goed bezig

R.A. Gevers

Diverse zaken besteld.

Veel producten

Zoekmachine binnen de site werkt niet op synoniemen. Soms moet je echt lang zoeken alvorens je iets hebt.
Overzichtelijkheid laat te wensen over je kunt je favorieten niet bewaren voor langere tijd.

ROC Rivor

snelle verzending

chocolade reep was helaas niet te eten, verkleurd en zag er niet smakelijk uit

Bitri

Guy Dumas Artworks

Goeie ervaring

Snel verzonden

RiThink

Klant vriendelijk bedrijf met een grote keuze

groot assortiment, duidelijke uitleg

niet directe verbeter punten

Joost Kamphoff

Regelmatig schildermaterialen besteld. Snelle levering..

goede kwaliteit, duidelijke internet site, veel keuze, nette prijzen.

Geen verbeterpunten gevonden, dus geen tipes.

Lisanne

Ik heb 2 grote canvas doeken laten bezorgen die met de vrachtpost mee moesten vanwege hun afmetingen. Er was geen enkele mogelijkheid om te weten te komen welke dag ze bezorgd zouden worden. .... Ik heb 2 grote canvas doeken laten bezorgen die met de vrachtpost mee moesten vanwege hun afmetingen. Er was geen enkele mogelijkheid om te weten te komen welke dag ze bezorgd zouden worden. . vervolgens kwamen ze terwijl ik aan het werk was (niet heel vreemd om 1 uur op een maandag) en zijn de doeken weer mee terug genomen. De achtergelaten 'niet thuis' code bleek niet te werken. Het was een hoop gedoe. Wanneer ze uiteindelijk bezorgd werden, bleek de hele verpakking kapot te zijn en 1 van de doeken bleek te zijn krom getrokken. Niet echt een fijne ervaring alles bij elkaar.

Klanten service was wel snel en behulpzaam

Een track en trace code geven, een dag laten uitkiezen en duidelijk vermelden dat er getekend moet worden voor ontvangst

Ida de Jonge

Mozaieksteentjes besteld