Danielle

Prima service. Ook bij een product wat niet door hun schuld kapot geleverd wordt zijn ze zo snel mogelijk met vervangen van dit product.

Keuze voor verzender iets duidelijker weergeven. Nu staat er basic bezorging. Maar niet door wie. En GLS levert slecht. Meerdere malen beschadigde producten gekregen. En de Premium is door... Keuze voor verzender iets duidelijker weergeven. Nu staat er basic bezorging. Maar niet door wie. En GLS levert slecht. Meerdere malen beschadigde producten gekregen. En de Premium is door Postnl. Maar ook dat staat niet vernoemd.
En de prijs is het mij niet om te doen. Maar zou de maatschappijen er wel bij gaan vermelden.
Ik kies zeker niet weer voor basic bezorging

Joke Baeten

Fantastische service en zeer behulpzaam personeel

H

Fijne en overzichtelijke webshop

Nvt

Marten van den Brand

Zeer goede ervaring. Snelle levering en in een netjes doosje.

Doen we niet aan.

Chaty Halvemaan

Zeer goed

Weinig

Renske Warnaar

Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf.

Geen gebruik meer maken van GLS. Met dit bedrijf heb ik slechte ervaringen.

Inge

Snelle levering, groot assortiment.

Opnieuw?! Uitbreiden met taartenprints.
Meer keus uit hoge dozen.
Voor mij is het assortiment nét niet compleet...

Danique

Ik heb normaal altijd hele goede ervaringen met jullie bedrijf. Deze keer alleen niet. Ik bak veel taarten met jullie producten alleen had deze keer het idee dat het fondant heel oud was. Je kon... Ik heb normaal altijd hele goede ervaringen met jullie bedrijf. Deze keer alleen niet. Ik bak veel taarten met jullie producten alleen had deze keer het idee dat het fondant heel oud was. Je kon geen normale bol draaien omdat het allemaal brokkelde. Hierdoor ging een taart bekleden lastig.

Beter fondant of minder lang laten liggen

Sara

Helaas vond ik de klantenservice tegenvallen. Ik maakte zelf ook een vergissing met de levertijden, maar ik belde meteen op zodra het bedrijf weer open ging. De dame die ik sprak gaf aan dat mijn... Helaas vond ik de klantenservice tegenvallen. Ik maakte zelf ook een vergissing met de levertijden, maar ik belde meteen op zodra het bedrijf weer open ging. De dame die ik sprak gaf aan dat mijn bestelling nog verwerkt moest worden, maar dat ik iets kon regelen met de leverancier. Dat bleek niet zo te zijn, maar daar kon ik pas achterkomen toen ik de bevestiging van verzending kreeg. Toen kon het bedrijf niets meer voor mij doen, want het stond al klaar voor verzending. Ik had het fijn gevonden als ze mee hadden gedacht met een oplossing ipv mij het alleen laten oplossen.

Klantenservice vond ik niet erg vriendelijk en behulpzaam.