Lily huitink

Ik heb hier van alles besteld en moet zeggen dat het van goede kwaliteit is ook de snelle service ben ik zeer tevreden over kijk ook elke dag even op site voor nieuwe dingen blijf er met veel... Ik heb hier van alles besteld en moet zeggen dat het van goede kwaliteit is ook de snelle service ben ik zeer tevreden over kijk ook elke dag even op site voor nieuwe dingen blijf er met veel plezier naar kijken

Ben nog niks tegen gekomen wat echt is dus heb ik er geen mening over

M. Driece

Snelle levering en goede service.

Maaike Brouwer

Top! Niks anders dan goede woorden voor de leukste taarten shop! Site top, klantenservice top!

Dhl is niet altijd even voorzichtig met de pakketen of punctueel....

Wilianne Visser

Goed ! Niks aan te merken

Paula

Excellent service and very easy website to use.

Harriet Van Strien-bin

Goed overzichtelijke website.!

Wilma van Zanten

Ik ben zeer tevreden snelle bezorging en op tijd geleverd.

N.v.t

Silvana Boeve de smit

Snelle levering en bij vragen altijd goed geholpen

Richard

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend.

Nvt

Stefana van der Linde

Al jaren mijn vaste bestelsite. Goede service (ook als er iets niet helemaal goed gaat met de levering) en prima producten.

Afhaalmogelijkheid in Wormer mag iets ruimer. Voor mensen met een fulltime baan is het onmogelijk om voor de afhaalmogelijkheid te kiezen gezien de tijd (wel fijn dat de mogelijkheid wordt geboden... Afhaalmogelijkheid in Wormer mag iets ruimer. Voor mensen met een fulltime baan is het onmogelijk om voor de afhaalmogelijkheid te kiezen gezien de tijd (wel fijn dat de mogelijkheid wordt geboden na het sluiten van de shop in Wormerveer).