Aline

Groot assortiment, duidelijke beschrijving bij producten

Jacqueline's bakery

Misschien een optie; gratis retouneren

Gratis retouneren. Als je echt iets hebt wat niet naar je zin is het wel zo fijn om het terug te kunnen sturen.

Grootoonk

Zeer fijne ervaringen

Rianne Ensing

Fijne zaak, veel keus, handige chatfunctie, snelle levering.
Tot nog toe nooit problemen

nvt

Sylvia Smits

Ik vind het fijn dat jullie een groot assortiment hebben, een snele levering en als ik vragen heb snel andwoord.
De life stream's zijn altijd leerzaam, ga zo door.
Alleen maar lof.

Ellen

Altijd goed, ruim assortiment snel verzonden.

Niet altijd even voordelig en er zijn ook taarten shops die voordeliger zijn en gratis verzenden vanaf 25 Euro, een korting op de verzendkosten boven de 25 euro zou aantrekkelijk zijn.

Rachida

Snel levering zoals verwacht, top producten

Speedy delivery

Cindy Remijnse-Schrader

(Bewerkt)

Onlangs een bestelling gedaan met premium verzending om het de volgende dag binnen te krijgen (het was een cadeau). Het pakket kwam binnen, maar bleek van iemand anders te zijn! Bestellingen door de... Onlangs een bestelling gedaan met premium verzending om het de volgende dag binnen te krijgen (het was een cadeau). Het pakket kwam binnen, maar bleek van iemand anders te zijn! Bestellingen door de war gehaald dus. Ik begrijp dat het een menselijke fout was en dat Deleukstetaartenshop.nl er niet veel aan kon doen, maar voor mij was dit natuurlijk erg vervelend. Vooral omdat ik nu het cadeau niet meer op tijd kon geven. Het verkeerd gestuurde pakket werd vervolgens opgehaald door de postbode, want ik heb zelf geen auto en kon het niet naar een pakketpunt brengen. Hierdoor moest ik opnieuw een dag thuisblijven want ik wist niet hoe laat de postbode zou komen. Na het plaatsen van deze review is opnieuw contact met mij opgenomen, excuses aangeboden en mij een kortingscode voor een volgende bestelling gegeven.

Iets beter opletten dat dit niet nogmaals gebeurt.

Trolin

Heel correct en fijne service

Levering is niet altijd zoals ik verwachtte, weekends en feestdagen zijn daar de reden voor