Marjo Polman

Erg goed.. heb nog nooit problemen gehad.. en we bestellen behoorlijk vaak..
Erg goed.. heb nog nooit problemen gehad.. en we bestellen behoorlijk vaak..
1 keer gehad dat het pakket niet werd geleverd en jullie er voor gezorgd hebben dat het hele pakket retour kon met de bezorger ivm dubbele bestelling. Super service

Dat je winkelmandje niet leeg is als je even stopt met zoeken. Dan moet je steeds helemaal overnieuw beginnen.

Cindy Polman- Arts

Heel fijn bedrijf, snelle levering goede producten, en fijne hulp bij vragen

Carla

Top kwaliteit spullen

Een track and tracé nummer was leuk geweest maar niet noodzakelijk

Femke

Vaker besteld bij de leukste taartenshop, eigenlijk altijd als ik iets belangrijks te bakken heb! Altijd tevreden, ook als er iets mis is gegaan tijdens de bestelling/bezorging wordt hier goed op... Vaker besteld bij de leukste taartenshop, eigenlijk altijd als ik iets belangrijks te bakken heb! Altijd tevreden, ook als er iets mis is gegaan tijdens de bestelling/bezorging wordt hier goed op gereageerd en snel naar gehandeld! Erg tevreden!

Maureen Hoffman

De producten beter en overzichtelijker in de subgroepen zetten. Ik moet nog teveel zoeken

Anja Uitvlugt

Zeer goed

eterij klavertje vier g.kramer

Hele goede ervaringen ,altijd alles compleet en snel geleverd

nee

Marjo Boos

(Bewerkt)

Fijn bedrijf met goede service en een goede overzichtelijke site en goed ingepakt en verzonden

Ja dat heb ik, het zou fijn zijn om bij de recepten een eigen zoekfunctie in te stellen want nu gaat dat niet en zoek je je soms suf

Tamara Willemsen

K Bruinenberg

Super snel geleverd

Maattabellen voor maken van biscuit etc zijn niet of lastig te vinden