Hanit

Very good service. They all you need for cakes.

Very easy to look for what I need

Astrid van der Linden

Prima verzending en goede website

Leuk klein cadeautje erbij zoals mix

MIRANDA VAN HARNEVELDT

Hele goeie ervaring, super snelle levering.

kan ni beter volgens mij

M. Sterk/Marijke's Media keuken

Veel keuze (maakt het som wat lastig kiezen) en uitgebreid assortiment. Snelle levering en ook op vragen reageert deleukstetaartenshop.nl snel

Door het grote aanbod soms lastig kiezen. Bijvoorbeeld de verschillende fondantsoorten. Welke gebruik je waarvoor, ik merkte dat om te marmeren de rolfondant van Funcakes snel droogt en daardoor... Door het grote aanbod soms lastig kiezen. Bijvoorbeeld de verschillende fondantsoorten. Welke gebruik je waarvoor, ik merkte dat om te marmeren de rolfondant van Funcakes snel droogt en daardoor scheurt. Het zou fijn zijn als dit soort aspecten ook in de omschrijving meegenomen worden. Dus bijvoorbeeld * mindergeschikt om te marmeren.

Goede en fijne producten.

Ik mis fysieke winkels met name de totaal beleving van de winkel, kijken, voelen, sfeer en het persoonlijke advies van de medewerker.

Wilma

Een hele leuke webwinkel, groot assortiment. Makkelijk te vinden, snel besteld en geleverd. Veel keuze, zelfs recepten. Leuke filmpjes om de taarten, technieken etc te maken en toe te passen.

Ga zo door

Marja de Frankrijker

Ik ben zeer tevreden over deze webshop. Er is een ruim assortiment, zeer vlotte levering en goede producten!

Nee echt niet!

Vicky Bruynen

Fijne webshop voor al mijn bakspullen.

Gebruik maken van een (postnl) afhaalpunt zou ik heel fijn vinden.

Inge Kievit

Ik bestel regelmatig en dit gaat altijd prima. Ben er zeer tevreden over. Was 1x niet blij met een product, heb dat laten weten en kreeg meteen een ander, wat veel beter voldeed.