C V kuijl

Ruime keuze ,goede prijs kwaliteit verhouding

Nog sneller leveren

Ann Rogiers

Mijn bestelling is vlot verlopen; levering ook zonder probleem; helaas toen ik de chocoladethermometer wou gebruiken, werkte die niet. Ik heb dit via mail laten weten en de mevrouw heeft mij enkele... Mijn bestelling is vlot verlopen; levering ook zonder probleem; helaas toen ik de chocoladethermometer wou gebruiken, werkte die niet. Ik heb dit via mail laten weten en de mevrouw heeft mij enkele vragen gesteld waarop ik geantwoord heb. Na nog een tweede mail was het probleem verholpen: ik had zelf de bescherming van de batterij er nog niet afgehaald! Mijn 'fout' dus. Alhoewel dit niet op de verpakking stond ... Leuk, dat er naar mij 'geluisterd' werd en dat ze mij tips gegeven hebben. Ik ben er zeker van dat mocht er echt iets niet in orde zijn met de bestelling, ze hun verantwoordelijkheid zouden opnemen.

Ik heb toch wat tijd nodig gehad om de producten te vinden op de website; vooral als je de naam niet weet van een toestel is het lastig want dan moet je alle artikels doornemen.

Karin Ehrenhard

Veel keus. Goede prijzen. Snel geleverd

Smuling

Na de bestelling heeft het enige tijd geduurd voordat de bestelde marsepein (2 kg) in mijn bezit was. Ik ben hier tweemaal voor naar Ommen moeten rijden (éénmaal lijkt mij toch voldoende). Waarbij... Na de bestelling heeft het enige tijd geduurd voordat de bestelde marsepein (2 kg) in mijn bezit was. Ik ben hier tweemaal voor naar Ommen moeten rijden (éénmaal lijkt mij toch voldoende). Waarbij bij dit tweede bezoek wederom mijn bestelde artikelen niet aanwezig waren. Deze waren naar het filiaal in Limburg (??) verzonden, waar ik doodleuk en email voor het afhalen van heb ontvangen.
De persoon in de winkel in Ommen heeft mij uit eigen voorraad de bestelde marsepein meegegeven. Dit vond ik zeer goede service.

De levering qua snelheid en accuratesse dienen ernstig verbeterd te worden!!

Mama kruys

Ik vind het niet leuk om via internet te kopen. Ik zou liever ruiken voelen en kijken

Nvt

Lidewij

Groot assortiment en snelle en nette levering

Jacqueline Zandstra-Los

Goed bedrijf snelle en nette levering van het pakket

Vera Van Geresteijn

Vind het een geweldige webwinkel en snel het bestelde in huis goede kwaliteit

M. Rieff

(Bewerkt)

De spullen zijn kwalitatief zeer goed en het assortiment is vrij groot waardoor je bijna altijd voor alles in een keer kunt slagen. Het is ook fijn dat er steeds nieuwe producten zijn.

Iets meer producten verkopen voor kinder feestjes zoals taart poppetjes van bv. Shimmer en Shine.