Producten zo inpakken dat deze bij transport niet beschadigen
Snelle service en goed verpakt!
Kortingsbon kon je pas invoeren nadat je account helemaal geactiveerd was. Dit duurde even iets te lang voor mijn idee waardoor ik pas een tijdje later mijn bestelling kon plaatsen.
Klantvriendelijk
De levering van het goede product laat nu op zich wachten, dit ligt niet aan de leukste taartenshop maar aan het verzendbedrijf waarmee ze werken.
(Bewerkt)
Helaas heb ik dit keer hele slechte ervaring gehad met het bedrijf. Tot 2x toe beschadigde artikelen gehad en probleem is uiteindelijk na de 3e poging opgelost.
Lever goede niet beschadigde artikelen
Groot assortiment , website kan overzichtelijker maar zoekmachine werkt goed.
Jammer dat beloofde vandaag voor 16uur besteld morgen in huis niet wordt waar gemaakt als je er dus wel op rekent....
Correctheid ik bezorgen, overzicht op website
De verpakking was beschadigd. Door de vervoerder geplakt
Zorg ervoor de de verpakking niet te klein is, maar ook niet te groot. Of dat de producten goed zijn beschermd.
Snelle leverig, prima producten.
Groot assortiment, snelle levering. Zou wel een meer uitgebreide en duidelijkere beschrijving bij de producten mogen staan, als je helemaal nieuw bent op het gebied van bakken is het soms best...
Zie bovenstaande
Bestellingen worden snel geleverd. Eerste keer ongeveer 1 jaar geleden was het een beetje provisorisch verplakt. Tweede keer was het prima in orde.
versiering en decoratie kan moderner