Tamara mesotten

Heel goed, groot assortiment, snelle levering!

Cake And Confetti

Groot assortiment en snelle levering ! Top

Sandra

Mijn ervaring is super goed met dit bedrijf. ze hebben veel artikelen en het is makkelijk te vinden op de website. ook gaat het bestellen erg makkelijk en de bestelling is snel binnen. super.... Mijn ervaring is super goed met dit bedrijf. ze hebben veel artikelen en het is makkelijk te vinden op de website. ook gaat het bestellen erg makkelijk en de bestelling is snel binnen. super. wanneer ik weer producten nodig heb, zal ik ze zeker bestellen.

M vd Molen

Heerlijk uitgebreid assortiment, snelle en betrouwbare levering. Nog nooit een miskoop gedaan!

Er zitten een aantal voor mij onlogische indelingen indelingen in de zoekmenu's. Voornaamste punt is het plaatsen van kleurpoeders bij de ingrediënten ipv de decoratie. Ook mis ik blanke ouwel in... Er zitten een aantal voor mij onlogische indelingen indelingen in de zoekmenu's. Voornaamste punt is het plaatsen van kleurpoeders bij de ingrediënten ipv de decoratie. Ook mis ik blanke ouwel in het assortiment.

Nellie

Helemaal oké. Makkelijk/snel en geen - punten

De spullen op de foto's vallen kleiner uit dan het op de foto lijkt.ik wilde de beertjes b.v voor op een grote taart. Maar waren echt te klein. Verwerkt op de cupcakes. Maar wel jammer. Misschien... De spullen op de foto's vallen kleiner uit dan het op de foto lijkt.ik wilde de beertjes b.v voor op een grote taart. Maar waren echt te klein. Verwerkt op de cupcakes. Maar wel jammer. Misschien duidelijker de afmetingen erbij

Tanja Kok

Heel goed! Vind het heeeel jammer dat die is weg gegaan in naaldwijk!

De app doet het niet meer jammer, bestelde soms met tussen poses, liet dingen in me winkelmand staan.

Jolanda

Snelle service

Extra afhaal tijd in de ochtend

K

Bestel hier al mijn bak spullen

Manon

Snelle service en prima locatie om op te halen. Alleen jammer dat er geen winkel meer in de buurt is waar je rond kan kijken en zo ideeën op te doen en zomaar even wat te kopen. Nu doe ik dat... Snelle service en prima locatie om op te halen. Alleen jammer dat er geen winkel meer in de buurt is waar je rond kan kijken en zo ideeën op te doen en zomaar even wat te kopen. Nu doe ik dat gericht en niet spontaan

Winkel in de buurt