Hofs

Mijn ervaring is goed.

Ik heb geen idee

Betty Van mil

g.v. Henneigen

Het wordt meteen gehandeld en in korte tijd wordt bezorgd.

bij engels talig of er een vertaling erbij mogelijk is.

Sprock

In principe altijd tevreden echter wel de indruk de afgelopen tijd dat het niet soepeltjes loopt op logistiek gebied

Afspraken met de verzendbedrijven scherper maken.
Ik heb een week gewacht op mijn zending, terwijl het niet alleen aan jullie lag maar ook aan de koerier. Wanneee ik niet gebeld had, was ik nu nog steeds aan het wachten.

Maria

Gewoon geweldig

Lam

Er wordt geadverteerd dat het wordt bezorgd de volgende dag bij bestellingen die zijn gedaan voor 16:00. Dit wordt niet waar gemaakt. Donderdag om 8 uur besteld gls bezorgd het niet en liegt dat ik... Er wordt geadverteerd dat het wordt bezorgd de volgende dag bij bestellingen die zijn gedaan voor 16:00. Dit wordt niet waar gemaakt. Donderdag om 8 uur besteld gls bezorgd het niet en liegt dat ik niet thuis was moest ik het dinsdag ophalen verjaardag was maandag

Sprock

A. Brouwer

Bedrijf die bijna alles heeft voor lekkers maken.

Tamara

Fijne ervaring. Vriendelijk personeel.

De app voor op de telefoon werkt niet helemaal optimaal

Gabriela Karatzia

Snelle verzending en goede service!

De verzendkosten zijn wat hoog