Inge renes

Snelle bezorging en breed assortiment producten

Monteiro

Zeer tevreden met het bedrijf. Goede en snelle service. Fijn dat er zoveel versvhillende bataal methoden zijn. Uitgebreid assortiment. Ik heb al zeker 20 x besteld bij dit bedrijf en daarvan ging... Zeer tevreden met het bedrijf. Goede en snelle service. Fijn dat er zoveel versvhillende bataal methoden zijn. Uitgebreid assortiment. Ik heb al zeker 20 x besteld bij dit bedrijf en daarvan ging alleen 1 stuk mis, maar dat werd heel netjes opgelost.

jammer dat er geregeld dingen op zijn, zoals meestal de witte kleurstof.

justine

Vlotte service en website, ruime betalingsmogelijkheden.

Hannekes

Iets minder chaotische website. Meer overzicht er staat wel heel veel tekst, kleur, afbeeldingen op 1 pagina. Misschien is dit ook een kwestie van smaak ik kan wel altijd de dingen die ik zoek goed... Iets minder chaotische website. Meer overzicht er staat wel heel veel tekst, kleur, afbeeldingen op 1 pagina. Misschien is dit ook een kwestie van smaak ik kan wel altijd de dingen die ik zoek goed vinden.

S van Leeuwen

Ruim assortiment, snelle levering, duidelijke prijsopgave,

De website is soms niet heel overzichtelijk gelukkig is er een makkelijke "zoek" functie

Vivianne

Snelle service, netjes verpakt.

de grootte van de uitsteekvormpjes misschien iets duidelijker vermelden. Ik wilde voor een traktatie koekjes in de vorm van een appel trakteren, het uitsteekvormpje wat ik dacht nodig te hebben viel... de grootte van de uitsteekvormpjes misschien iets duidelijker vermelden. Ik wilde voor een traktatie koekjes in de vorm van een appel trakteren, het uitsteekvormpje wat ik dacht nodig te hebben viel stuk kleiner uit dan ik (maar oook mijn omgeving) begreep vanuit de bijgeleverde informatie.

Tanja van Hasselt

Ik besteld al jaren bij jullie en wat de bestellingen betreft gaat het altijd goed. Maar ik heb een paar keer meegemaakt dat de korting code niet werkt /ook verjaardag korting /. Twee keer andere... Ik besteld al jaren bij jullie en wat de bestellingen betreft gaat het altijd goed. Maar ik heb een paar keer meegemaakt dat de korting code niet werkt /ook verjaardag korting /. Twee keer andere codes gekregen maar tevergeefs. En dan zegt medewerker jammer maar kan niet helpen. Teleurgesteld dus

Verbetering invoeren de korting code

Desiree hoffmann

Hartstikke goed. En voldoende info kwa levering. Postpakket kwam op tijd aan..Maar pakket zelf zag er niet uit en was half open heb het eerst nagekeken voordat ik tekende .

Martine Daling-Hulst

Heel goed, prijzen zijn goed tov de rest, bezorging is snel en goed. Wel zat er een heel klein scheurtje in zak van cookie mix. Niet onverkomenlijk, opgelost met een knijpertje

Lucht tussen de producten doen zodat ze niet verschuiven, wellicht komt het dan zonder scheurtjes over.