Prima service alles op tijd geleverd en ook een prima overzichtelijke webshop ik ben tevreden
Chris
Qua prijs in veel producten niet duur (mits je niet te veel besteld... alles is leuk en lekker en...Super snelle levering en altijd een vriendelijk woord en goed advies waar nodig.
Qua prijs in veel producten niet duur (mits je niet te veel besteld... alles is leuk en lekker en makkelijk om te maken! 😁)
De botercreme is fantastisch! 1 van mijn favorieten. Biscuitmix is zo fijn om mee te werken! En de accessoires die je ondersteunen om een mooie creatie te maken zijn top!
Gr Chris
Petra Vonhof
Ruim assortiment, snelle verzending
Meer winkels
April Mccumber
I love this place, for my kids birthday parties I always order my sweets and supplies here 😍 I NEVER have a problem with this place!
Henny van Roosmalen
Over het algemeen prima. Één keer was een product open, heb contact daarover gehad en een nieuw product toegezonden gekregen maar helaas alsnog een andere mix. Heb toen geen contact meer...Over het algemeen prima. Één keer was een product open, heb contact daarover gehad en een nieuw product toegezonden gekregen maar helaas alsnog een andere mix. Heb toen geen contact meer opgenomen en had zoiets van ; laat maar. Ik vind de ideeën in de nieuwsbrief wel heel leuk en de acties. Maar je moet best voor een hoog bedrag bestellen voor een gratis bestelling
Het bestelbedrag verlagen voor gratis verzending. Dit remt mij regelmatig om hier te bestellen en haal ik het in de winkel
Michèle Vos-Tournié
Goede service, snel
nvt
Ellen
Enige goede website in omstreken! Super snelle levering!