Lisa

Online producten besteld.

De optie om het online bestelde pakket bij een pakketafhaalpunt op te kunnen halen zou een hele fijne toevoeging zijn!

Mandy Leliveld

Leuk bedrijf, vriendelijk personeel

Kijk of de verpakking heel is, heb al paar keer gehad dat verpakking kapot was ( product zelf gelukkig niet)
Kan niet altijd inloggen op de site
En bevestigings mail komt niet altijd aan...
Kan niet altijd inloggen op de site
En bevestigings mail komt niet altijd aan ook niet in de spam box

E GOVERS

Een zeer uitgebreid assortiment, ,makkelijk bestellen en snel en correct geleverd

C

Snelle leveringen en duidelijk inatructies op de website voor het gebruik van producten.

Hennie Lalkens

Zeer tevreden...snelle levering..en als er iets mis is wordt het meteen opgelost

probeerde te chatten maar kreeg geen antwoord. dat is best vervelend

T.Kambeel

Goede en snelle levering.
als pakketje niet op tijd verstuurd wordt direct wordt er contact gezocht met klant.
goede feedback

Gül Demir

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, bedacht ik me dat ik een artikel was vergeten. Ik heb er toen gelijk een mail achteraan gestuurd met de vraag of het mogelijk is om dat artikel nog aan mijn... Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, bedacht ik me dat ik een artikel was vergeten. Ik heb er toen gelijk een mail achteraan gestuurd met de vraag of het mogelijk is om dat artikel nog aan mijn bestelling toe te voegen, zodat ik niet weer die belachelijke verzendkosten hoef te betalen. Er werd totaal geen moeite gedaan, volgens een medewerker is het niet mogelijk om dit te verwerken in het systeem. Mijn verzoek werd dus gelijk afgewezen. Erg jammer!!! Dit was de eerste en gelijk ook mijn laatste bestelling!

Danielle Bijenhof

Het bedrijf heeft een fijne webshop. De producten waren ook snel in huis.

Ik had twee bestellingen geplaatst achter elkaar (omdat ik iets vergeten was) dit hadden ze wel in 1 pakketje mogen doen.

Vicky Paalvast

Snelle service en levering. Top. Heldere en makkelijke site ook.

In verhouding met andere websites zijn de verzendkosten wat hoog

Ghita

Snelle levering. Goede en vriendelijke klantenservice