tessa

Ik vind dat ze een uitgebreid assortiment hebben, ip producten altijd op voorraad. Staat vaak de volgende dag al klaar. Bij vragen snel amtwoord. Wat ik wel jammer vind, is dat ik de producten... Ik vind dat ze een uitgebreid assortiment hebben, ip producten altijd op voorraad. Staat vaak de volgende dag al klaar. Bij vragen snel amtwoord. Wat ik wel jammer vind, is dat ik de producten sinds kort maar tussen 15:00/17:00 kan ophalen. Deze tijden zijn voor mij moeilijk te combineren met werk en gezin thuis. Ik zou graag zien. Dat de ophaaltijden weer iets ruimer worden.

Wat ik wel jammer vind, is dat ik de producten sinds kort maar tussen 15:00/17:00 kan ophalen. Deze tijden zijn voor mij moeilijk te combineren met werk en gezin thuis. Ik zou graag zien. Dat de... Wat ik wel jammer vind, is dat ik de producten sinds kort maar tussen 15:00/17:00 kan ophalen. Deze tijden zijn voor mij moeilijk te combineren met werk en gezin thuis. Ik zou graag zien. Dat de ophaaltijden weer iets ruimer worden. Hoeft niet de hele dag misschien van 12 of 13 tot 17

Stephanie

Heel goed. duidelijke beschrijvingen voor t bakken.

ik heb dino's voor op de taart gekocht, maar die waren in werkelijkheid veel kleiner dan op de website.

Ria van Dijk

Goed en snel bezorgd zeer tevreden

Charissa Scheltens

Ik heb tot nu toe zeer goede ervaringen met dit bedrijf.

Op dit moment niet echt

M. J. van Liempt-Rijkeboer

In de winkel in Veenendaal word ik altijd uitstekend geholpen .Altijd leuke en bruikbare tips en heel vriendelijke verkoopsters met kennis van zaken.
Ook telefonisch bij de hoofdvestiging is...
Ook telefonisch bij de hoofdvestiging is het personeel altijd vriendelijk.

Ben erg tevreden

Stephanie Van Lysebettens

Super! Snelle levering!

Martins Ifbinovia

Geweldig!

Vera Van Geresteijn

Geweldig winkel plezier ruime keuze en zeer snel in huis het enige wat ik nog steeds mis is het elsa kinderschort verder ben ik zeer tevreden gr vera