Marte Lugtenborg

Heb hier goede ervaring mee, snelle levering, goed contact en duidelijk en overzichtelijke site.

er kan altijd nog meer bij en misschien nog wat vaker leuke aanbiedingen.

Engelina

Zeer goed

Magda muijrers

Goede ervaringen en op tijd geleverd

L. Zuidema

Een goede site die snel levert! Een aanrader.

Joyce

Super uitgebreid assortiment en snelle bezorging.

Liever Niet

Super bedrijf, ik koop er al jaren. Zeer uitgebreid assortiment. Helaas deze keer voor het eerst te maken gehad met een onvriendelijke medewerkster in de winkel. Slanke blonde dame, nogal snauwerig... Super bedrijf, ik koop er al jaren. Zeer uitgebreid assortiment. Helaas deze keer voor het eerst te maken gehad met een onvriendelijke medewerkster in de winkel. Slanke blonde dame, nogal snauwerig en ronduit onaardig.

Het personeel wat er normaal altijd staat is wel bijzonder vriendelijk en zeer behulpzaam.

Normaal gesproken kom ik altijd in de winkel, nu heb voor het eerst iets besteld via de website en gekozen voor afhalen in de winkel, donderdag besteld en de bestelling was pas op dinsdag af te... Normaal gesproken kom ik altijd in de winkel, nu heb voor het eerst iets besteld via de website en gekozen voor afhalen in de winkel, donderdag besteld en de bestelling was pas op dinsdag af te halen in de winkel. Niet meer van deze tijd. En al helemaal niet als ik het in de winkel ga afhalen (meestal betekent dat juist een kortere levertijd).

Reactie Deleukstetaartenshop.nl:

Beste Liever niet,
Wat vervelend om te lezen, dit past inderdaad niet bij ons beleid.
Beste Liever niet,
Wat vervelend om te lezen, dit past inderdaad niet bij ons beleid.
Wel fijn dat je een keer online hebt besteld. Misschien kan je het nog eens proberen en dan voor de bezorgoptie kiezen? Boven een bedrag van €50,- levert GLS gratis tot aan de deur, echter levert GLS niet op zaterdag. Indien je je pakket op zaterdag wil ontvangen kan je voor PostNL kiezen.
Mocht je nog vragen hebben kan je tijdens kantoor uren altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag: https://www.deleukstetaartenshop.nl/contacts
MvG,
Team deleukstetaartenshop

Priscilla

Top!

Na bestelling te hebben geplaatst vergat ik iets. Contact gezocht om datgene erbij te plaatsen, kon helaas niet. Ik zou een nieuwe bestelling moeten plaatsen. Jammer!

Morena

De botercreme mix 5kg was een stuk open waardoor een deel van het meel in de doos lag. Ik ga er vanuit als ik mijn bestelling plaats dat ik een gesloten pakket krijg en niet één waar al uit is... De botercreme mix 5kg was een stuk open waardoor een deel van het meel in de doos lag. Ik ga er vanuit als ik mijn bestelling plaats dat ik een gesloten pakket krijg en niet één waar al uit is gesnoept.

Reactie Deleukstetaartenshop.nl:

Beste Morena,
Beste Morena,
Wat vervelend, dit is zeker niet de bedoeling! Neem even contact op met onze klantenservice per mail of telefoon. Dan kunnen zij kijken wat ze voor je kunnen doen.
MvG,
Team Deleukstetaartenshop

Van Hove Elke

Snel, goede prijs-kwaliteitverhouding, gemakkelijke site

Ria van Trijffel

Super snelle levering.
Prima kwaliteit en groot assortiment.