R Warnaar

Ik heb een hele prettige ervaring met dit bedrijf. Ik kijk altijd eerst op hun site als ik iets nodig heb. Ik vind het fijn dat het aanbod groot is en je vindt er handige tips en video's

Ik heb persoonlijk een groot probleem met GLS ik heb nu al meerdere keren problemen gehad. Ik koop ook niet meer bij webshops die via GLS leveren. Gelukkig hebben jullie de mogelijkheid om via... Ik heb persoonlijk een groot probleem met GLS ik heb nu al meerdere keren problemen gehad. Ik koop ook niet meer bij webshops die via GLS leveren. Gelukkig hebben jullie de mogelijkheid om via PostNL te laten bezorgen. Die 2 euro heb ik er wel voor over. GLS mag wat mij betreft ingeruild worden

Chantal

Duidelijke website en snelle levering.

Ik bestelde een paar eetbare oogjes. Die verpakking had eenvoudig in de brievenbus gepast maar doordat deze als pakket in doosje werd verstuurd kwam de pakketservice. Ik was niet thuis en moest het... Ik bestelde een paar eetbare oogjes. Die verpakking had eenvoudig in de brievenbus gepast maar doordat deze als pakket in doosje werd verstuurd kwam de pakketservice. Ik was niet thuis en moest het pakketje ergens afhalen. Op zich geen probleem maar was niet nodig geweest als de verpakking door de brievenbus had gepast.

Brigitte

Goed. Alles wat ik besteld had, was aanwezig in de doos.
Netjes ingepakt met opvulmateriaal.

Goed, alles voorradig en snelle levering. Redelijk overzichtelijke app.

App kan nog overzichtelijker. En zoekfunctie verbeteren.

Superlekkerrr

Prima, goeie producten. Goeie kwaliteit voor die prijs!

Jurrius

Snelle afhandeling

N.Hoogenboom

Top producten
Goedkoper dan bij anderen site

marion v meer

Eva

Wederom top! M’n dochter wou voor haar verjaardag eenhoorncupcakes kunnen uitdelen in de klas. Buiten het gebruikelijke roze/blauw/geel fondant kon ik in plaatselijke winkels niet het nodige vinden.... Wederom top! M’n dochter wou voor haar verjaardag eenhoorncupcakes kunnen uitdelen in de klas. Buiten het gebruikelijke roze/blauw/geel fondant kon ik in plaatselijke winkels niet het nodige vinden. Bij jullie wel, maar was het dan nog wel op tijd? Ja hoor, binnen de twee dagen geleverd en de kindjes vonden het top;-)!

Als het enigszins mogelijk zou zijn, een exacte leverdatum?

Wilco van Bergen

100% perfect