Jessica Bakers

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf! Snelle levering en ruime keuze aan producten.

Marianne de Groot

Prima bedrijf.

Anita

Geweldig assortiment! Het bestellen via de website is erg makkelijk echter ben ik niet te spreken over de app.
Dat zal echt anders moeten.

Klantvriendelijkheid aan de telefoon...
Dat zal echt anders moeten.

Klantvriendelijkheid aan de telefoon mag zeer verbeterd worden. Bot, kortaf en te beroerd om wat op te zoeken.

Zeer zeker de klantenservice aan de telefoon. Als ik een probleem heb wil ik niet eens bellen omdat men zo kort af is en bot!

Josephine

De leukste taartenshop is mijn winkel voor alles wat ik wil hebben voor mijn baksels. Ik ben zeer tevreden en kijk bijna elke dag in de webshop voor nieuwe dingen.

Ik vindt het een top bedrijf en er hoeft niets veranderd te worden voor mij.

Nicole

Voor de eerste keer besteld hier. Erg tevreden. Snelle service en levering.

Marja.cordes8@gmail.com

Uiterst vriendelijk geholpen door een jonge man

Asmik Kazarian

Ik ben tevreden, interesant produkten.

soms mis ik produkten, die tijdelijk niet leverbaar

Bianca

Heel erg te vreden! Zak met botercreme zat een scheur in, foto’s gestuurd en direct een nieuwe gekregen top!

Geen tips

Bakker

Duidelijk aangeven wat retour zenden kost. Vond ik niet duidelijk aangegeven en was niet 6,95!!! aan retourzenden kwijt.

Nouwen

Prima, overzichtelijke site

Mogelijkheid bieden om pakket te laten afleveren op een afhaalpunt. Hierdoor minder vertraging, indien je onverhoopt niet thuisbent indien bezorger voor je deur staat.