Intussen al de derde of vierde keer dat ik hier iets bestel en ik ben nog steeds heel tevreden. Zeer snelle service en bovendien heel kwaliteisvolle producten.
Vooralsnog altijd goed. Snelle levering en de producten keurig verpakt zoals ik dat wil hebben bij een aan huis levering. Dat wat ik bestel krijg ik ook.
Goed, fijne levering!
Ik koop al mijn bakken bij jullie. Goed product.snelle service
Goed ervaring gehad maar met mijn laatste bestelling was het echt niet leuk. Heb het op tijd besteld (dinsdag)zodat ik het de volgende dag(woensdag) zal krijgen want ik heb het nodig voor de...
ongeduldige personeel moeten niet in de klanten service zetten.
Doe iets extras voor de klanten vooral als er een bestelling komt die de klant dringend nodig heeft.
En ik hoop dat...
Prima, snelle levering en duidelijk!
Zeer tevreden over de leukste taartenshop.
de bestellingen zijn makkelijk te maken en worden altijd keurig uitgevoerd.
ga zo door !
Pakket snel ontvangen! Wel jammer dat ik een flesje kleurstof had besteld en kapot binnen kreeg. Ik heb hem gelijk moeten weg gooien. Retour sturen had geen zin, de deksel was kapot.
Alles was zo goed verpakt dat ik bijna twijfel of het kleurstof flesje al kapot was of tijdens het bezorgen kapot is gegaan. Ik vind het gewoon erg jammer.
Voldoende
kleine breekbare spullen beter verpakken. Ik heb decoratiebloemen kapot ontvangen wat zonde is en niet meer te gebruiken