Gwenda Westhoven

Ik bestel al jaren bij de leukste taartenshop. Hele fijne website en assortiment. Altijd duidelijk en dingen worden op tijd geleverd.

Assortiment is breed maar bij sommige feestdagen is het vrij sumier en ben je genoodzaakt naar concurenten te gaan wat ik jammer vind.

Barbara Verkuijl

Altijd goed!
Volgende dag in huis.
Lekkere en
mooie spullen van goeie kwaliteit!
En als je hulp nodig hebt kun je ze mailen :-)

Dorien's taarten

Als je hier wat besteld geven je het doet snel binnen

C. van IJssel

Super goede service. Ik had per ongeluk dubbel besteld. Gebeld en het kon nog geannuleerd worden en de juiste bestelling werd alsnog dezelfde dag geleverd.

Lindsay

Snel geleverd!

- Verzendkosten zijn altijd belemmerende factor voor mij om te bestellen, al goed dat ze relatief laag liggen.
- Wat ik wel erg mis zijn cakeprints! Ik heb jammer genoeg cakeprints van frozen voor een biscuittaart en cupcakes elders moeten bestellen terwijl ik het ook op deze shop vindt thuishoren....
- Ik heb tot 3x toe mijn bestelling opnieuw moeten invoeren omdat de betaling via PayPal telkens een fout gaf waardoor mijn winkelmandje telkens terug leeg was en ik opnieuw kon beginnen, best frustrerend! Dus even kijken naar de setup van PayPal als tip!

Iris ten Berge

Goed bedrijf goede kwaliteit van de producten

Heb ik niet

Barbara

Goede service, reageren snel op mail contact. Uitgebreid assortiment

Nathalie

Zeer correcte en snelle leveringen.
Ruim assortiment.

Jammer da een bedrijf bij jullie niet kan aankopen.

Rianne

Super service. De volgende dag alles geleverd en perfecte kwaliteit. De taart is super geworden