Mpm Klein

Goed bedrijf, ruime keuze en goede kwaliteit producten.

Nvt

Chava de Jonge

Goede service, snelle levering.

Zoeken via de app verspringt regelmatig.

Sylvia Vermeeren

Alleen maar goede snelle service

Sonja de Waard

Ik ben tevreden over de leukste taarten shop. Uitgebreid assortiment met goede beschrijving erbij. Snelle levering. Ik vond het erg prettig dat ik een e-mail kreeg dat mijn pakketje verzonden was en... Ik ben tevreden over de leukste taarten shop. Uitgebreid assortiment met goede beschrijving erbij. Snelle levering. Ik vond het erg prettig dat ik een e-mail kreeg dat mijn pakketje verzonden was en dat ik een track en trace code kreeg.

Fleur

Snelle levering. Veel keuze uit goede ‘bak’ producten, die niet zomaar meer in een winkel te verkrijgen zijn.

Side niet heel overzichtelijk. Je krijgt bij het invoeren van een product bij de zoekfunctie niet altijd gelijk het product te zien wat je zoekt. Je moet dan echt meerdere keren op zoek met andere... Side niet heel overzichtelijk. Je krijgt bij het invoeren van een product bij de zoekfunctie niet altijd gelijk het product te zien wat je zoekt. Je moet dan echt meerdere keren op zoek met andere termen.

Margreet

Prima producten

Misschien voor vaste klanten een punten spaarsysteem?

Marian de Boer

Snelle levering en goede kwaliteitsproducten. Overzichtelijke site en leuk forum!

thuisfront

Super leuke site en fantastische bak spullen.
Ik heb de taart dummies besteld,om daar een decoratieve brocante taart van stof te gaan maken.

Lekker zo door gaan.

j kuipers

Heel veel meus en een snelle levering