M Hartman

Prima service.

Site zou iets duidelijker kunnen .

Marjan de Boer

Tot mijn schrik ontdekte ik dat ik voor het bakken met de kleinkinderen op de volgende dag niet voldoende uitsteekvormpjes had. Ik heb het geprobeerd bij Deleukstetaartenshop in de hoop dat de... Tot mijn schrik ontdekte ik dat ik voor het bakken met de kleinkinderen op de volgende dag niet voldoende uitsteekvormpjes had. Ik heb het geprobeerd bij Deleukstetaartenshop in de hoop dat de belofte van: vóór zo laat besteld, de volgende dag in huis zou kloppen. En het klopte!

Zo doorgaan!

W. van Meel

Goede snelle levering, ruime keus aan assortiment

Marlous Hazebroek

Snelle levering, goede producten, ruim assortiment en leuke aanbiedingen

H van rooij

Betrouwbaar ,snelle levering goede producten

Duidelijke informatie. Ik had een adapter standaard gekocht voor spuitmondjes,er stond bij te gebruiken bij wilton spuitmondjes evenals veel andere merken, echter ik had ooit bij julli spuitmondjes... Duidelijke informatie. Ik had een adapter standaard gekocht voor spuitmondjes,er stond bij te gebruiken bij wilton spuitmondjes evenals veel andere merken, echter ik had ooit bij julli spuitmondjes gekocht ban n ander merk,helaas mpaste de adapter niet,terwijl ik ervan uitging dat t op alle spuitmondjes zou passen die jullie in je assortiment hebben

Ans Westerink

Groot assortiment, leuke nieuwigheden en snelle levering

Birgitta

Leuke overzichtelijke site en snelle levering

hemelse taarten

Perfect

Marieke

Ik vind het hele concept erg goed en doordacht! Ik wilde een Drip cake maken en ben bij de recepten op zoek gegaan naar een taart die me leuk leek. Je komt direct uit bij het complete recept, wat... Ik vind het hele concept erg goed en doordacht! Ik wilde een Drip cake maken en ben bij de recepten op zoek gegaan naar een taart die me leuk leek. Je komt direct uit bij het complete recept, wat compact, maar toch duidelijk en stap voor stap is omschreven. Vervolgens staat er een boodschappenlijst aan materialen en ingrediënten die je direct in de webwinkel kunt bestellen. Als er dingen zijn die je niet nodig hebt, omdat je het al in huis hebt, kun je het makkelijk uit je winkelwagen weglaten. Vervolgens is het snel en handig besteld en ik had het pakket binnen no time in huis. De taart is ook nog eens heel goed gelukt, kortom, een super concept!

De totale kosten van ingrediënten en benodigdheden was wel aan de hoge kant. Door wat handigheidjes en kleine wijzigingen in de uitvoering, heb ik de kosten een klein beetje kunnen drukken om de... De totale kosten van ingrediënten en benodigdheden was wel aan de hoge kant. Door wat handigheidjes en kleine wijzigingen in de uitvoering, heb ik de kosten een klein beetje kunnen drukken om de taart nog enigszins betaalbaar te maken. Misschien dus een alternatief aanbieden om de kosten te drukken?