Phylicia

Super snel en netjes geleverd

michelle ameye

Zeer correct snel en prijskwaliteit

geen opmerkingen

Duchesnet

Top

Veel keuze en klachten worden serieus afgehandeld

op dit moment geen verbeterpunten eerder de verpakking waarin de producten verstuurd werden

Heel veel producten, goeie service, snelle levering.

Spijtig dat je voor €50 moet bestellen om geen leverkosten te betalen.

Valeria

Super tevreden met hoe de medewerkers de klachten oplossen!!

Heb ik niet

Taartenlisalilian@gmail.com

Vriendelijk bedrijf.

Love_cakes

Super snelle services ik vindt alles op jullie pagina,als ik voor mijn zaak een stockaankoop wil doen.(met leuke kortingen)

Meer producten bij het deel van taartplateaus. Die je samen kunt stellen. Want deze moet ik apart aankopen via de app bouwhuis. Ik wil graag alles bij 1 firma kunnen bestellen. Voor de rest is alles... Meer producten bij het deel van taartplateaus. Die je samen kunt stellen. Want deze moet ik apart aankopen via de app bouwhuis. Ik wil graag alles bij 1 firma kunnen bestellen. Voor de rest is alles heel goed.

Goede service en vlugge levering

van hun uit goed alleen bezorg bedrijf zelf helaas een slechte ervaring mee gehad

Evi

Goede producten , snelle levering , de verzending met gls is slecht , de dozen komen meestal gehavend toe . Dus voor mijzelf kies ik dan vanaf nu om 2€ meer te betalen en verzending via PostNL te... Goede producten , snelle levering , de verzending met gls is slecht , de dozen komen meestal gehavend toe . Dus voor mijzelf kies ik dan vanaf nu om 2€ meer te betalen en verzending via PostNL te kiezen .

Gls als pakketdienst schrappen en volledig overschakelen op PostNL , is zen 2€ extra zeker waard .