Judith

Snelle levering, makkelijk bestellen en betalen. Er waren tijdens de verzending artikelen kapot gegaan, wordt direct opgelost door kosteloos nieuwe producten te verzenden. Fijne service.

Website via tablet is wat traag in mijn beleving, ik moet echt ruim tijd nemen om mijn bestelling te plaatsen.

Milou

Matig tot slecht

Verzending is echt klantonvriendelijk. Gls heeft slechte aflevertijden . Leveren niet bij buren wanneer dit wel is aangegeven en dumpen het dan bij een stomerij waar mijn pakketje wel rechts van me... Verzending is echt klantonvriendelijk. Gls heeft slechte aflevertijden . Leveren niet bij buren wanneer dit wel is aangegeven en dumpen het dan bij een stomerij waar mijn pakketje wel rechts van me stond maar niet in het systeem.
Suiker figuren 6 van de 20 gebroken!

Van steen annick

Ik ben heel content met het assortiment en het aanbod van dit bedrijf . De snelle levering en de goede service .

Diane

Leuke shop met veel aanbod

niet echt

A van van Elsloo

Goede service, top producten en snelle levereing. Ik had afgelopen week een bestselling bij gedaan bij de leukste taartenshop en de volgende dag werd het keurig verpakt geleverd

Rowhald Van Boven

Fijne ervaring ,spullen worden mooi op tijd geleverd .
webshop ziet er ook duidelijk en plezierig uit

Marjolein Sneyers

Super! Duidelijke site, snelle levering, altijd alles correct in de doos!

Geen verbeterpunten

A. Martens