frederickx annick

Heel goed

Fijn iets voor linkshandigen, alleen levertijd duurde te lang

eindelijk iets voor linkshandigen!

levertijd duurde langer dan aangegeven

Reactie DeLinkshandigenWinkel.nl:

Bedankt voor uw waardering. De incasso is op maandag 7 januari door de bank verwerkt en dezelfde dag is de bestelling verzonden. Betalingen met iDeal werken het snelste, bij incasso of overboeking... Bedankt voor uw waardering. De incasso is op maandag 7 januari door de bank verwerkt en dezelfde dag is de bestelling verzonden. Betalingen met iDeal werken het snelste, bij incasso of overboeking kunnen hier een paar dagen overheen gaan - met name als er een weekend tussen zit. Wij verzenden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Dit is de reden dat u de levertijd langer heeft ervaren.
Vriendelijke groet,
Sandrine Mellema

Goed ik ben blij dat er iets voor linkshandigen bestaat was mijn dunschiller kwijt en zo kon ik er snel weer een hebben.

goed ik ben blij dat er iets voor linkshandigen bestaat was mijn dunschiller kwijt en zo kon ik er snel weer een hebben.

Lieven Gheysen

Goede ervaring.

jan koene

Dit was mijn eerste bestelling i.v.m. de verjaardag van een van mijn zoons.ondanks de vrije dagen e.d. rond de jaarwisseling was alles prima op tijd ( en dat is met een verjaardag wel fijn).

dit was mijn eerste bestelling i.v.m. de verjaardag van een van mijn zoons.ondanks de vrije dagen e.d. rond de jaarwisseling was alles prima op tijd ( en dat is met een verjaardag wel fijn).

Noyez Ignace

Ik ben tevreden over de afhandeling van de bestelling die ik plaatste.

Levering was prima in orde.

Betaling zou nog wat gemakkelijker mogen zijn vanuit België (bijv. met Visa)

A Wehman

Een goed efficiente bedrijf prima levering

Meer producten

Goed gespecialiseerd

aanbod van gespecialiseerde producten

productuitbreiding

Joke van der Vliet

snelle levering

niet echt, alles was duidelijk en goed

Jeie

Jeie