JOse

Erg blij met deze webwinkel!

snel geleverd, goed verpakt

Goed en super snel!

snelheid

Snelle levering.

Positieve ervaring - duidelijke website, en de bestelling zeer snel in huis!

zie boven: duidelijk site en zeer snelle levering

Saskia

Het bestellen ging heel makkelijk. Ik wilde mijn linkshandige man verrassen met deze producten. Helaas bij een keer wassen heeft het aarsappelschilmesje al roest op verschillende plekken en de dure... Het bestellen ging heel makkelijk. Ik wilde mijn linkshandige man verrassen met deze producten. Helaas bij een keer wassen heeft het aarsappelschilmesje al roest op verschillende plekken en de dure schaar is in het midden bot waardoor je niet goed kunt knippen. Zonde...ik zal niets meer bestellen bij dit bedrijf.

Niets mis met het bedrijf.

Helaas zijn d ePrinter niet van goede kwaliteit. Jammer

Ester Hofman

Snellere levering dan vermeld op de website.

Ons huisnummer was verkeerd overgenomen op de enveloppe (109 i.p.v. 106). Dankzij de oplettende postbode kwam de enveloppe toch bij ons terecht. Anders was het nooit boven water gekomen... nummer... Ons huisnummer was verkeerd overgenomen op de enveloppe (109 i.p.v. 106). Dankzij de oplettende postbode kwam de enveloppe toch bij ons terecht. Anders was het nooit boven water gekomen... nummer 109 bestaat niet en er stond geen adres op van degene die het verzonden had. Dat was dan een vervelende situatie geworden!

Artikelen voor linkshandigen besteld

Een goede service en een snelle bezorging

Via iemand naar deze website gegaan. Deze is overzichtelijk en de prijzen zijn redelijk.

Tot nu toe eenmalig een nagelschaartje besteld.

Product is prima.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen na mijn bestelling + betaling. Daarnaast duurde de levering > 1 week, waardoor ik twijfelde aan de correctheid/betrouwbaarheid van de webshop. Kwam wel... Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen na mijn bestelling + betaling. Daarnaast duurde de levering > 1 week, waardoor ik twijfelde aan de correctheid/betrouwbaarheid van de webshop. Kwam wel allemaal goed !