snelheid levering

nvt

Aafke Hof

Het komt goed uit dat ik deze beoordelingsmogelijkheid krijg. Ik heb namelijk vorige week zondag 23-8 een linkshandige roze Stabilo besteld. Daar heb ik een berichtje bij gedaan of deze gelijk... Het komt goed uit dat ik deze beoordelingsmogelijkheid krijg. Ik heb namelijk vorige week zondag 23-8 een linkshandige roze Stabilo besteld. Daar heb ik een berichtje bij gedaan of deze gelijk maandag gepost kon worden omdat mijn zoontje op dinsdagmiddag het verjaardagsfeestje van het linkshandige meisje had die jarig was. Dinsdag heb ik nog snel een kleurboek gekocht met potloodjes omdat hij anders niets te geven had. Het is nu weer zondag en ik heb de pen nog steeds niet ontvangen. Ik heb de moeder van het meisje gezegd dat ik morgenochtend na de post ga bellen of mailen. Bij deze heb ik nu dus gedaan.
Mogelijk is hij weggeraakt in de post en ligt het buiten jullie schuld.
Ik vertrouw er op dat ik de pen nu toch wel op afzienbare tijd zal ontvangen.

Aafke Hof

De mogelijkheid om linkshandige producten op één platvorm te kopen.

Een automatisch mailtje of de klant het product wel in goede orde ontvangen heeft.

Prima, verrassend, makkelijk, betrouwbaar

Ontzettende leuk dat er speciaal een winkel is voor linkshandigen. Dit wist ik niet.

Er zijn 2 gekartelde keukenmesjes voor dezelfde prijs maar met verschillend bestelnummer, dat vind ik verwarrend. Ook wist ik niet of het pakje door de brievenbus kwam of als pakketje. Je blijft... Er zijn 2 gekartelde keukenmesjes voor dezelfde prijs maar met verschillend bestelnummer, dat vind ik verwarrend. Ook wist ik niet of het pakje door de brievenbus kwam of als pakketje. Je blijft toch een beetje wachten op de tijd dat je normaal de pakjes post voorbij ziet komen. Dus track en tracé zou erg handig zijn of in ons geval een berichtje dat het brievenbus post is.

Supersnelle service!

Saskia

Prima service, overzichtelijke website, snelle levering.

De persoonlijke service en klantgerichtheid bij telefonisch contact.

Ik heb problemen ervaren met het betaalsysteem vanuit het buitenland. Het zou handig zijn om ook via Ideal te kunnen betalen als je woonland Belgie is.

J.J. Marsal

Uitstekende ervaring

Duidelijkheid

Geweldig

Vlotte bestelprocedure, snelle afhandeling en levering; prima service

snelheid van levering , duidelijke transparante info

het is gewoon goed gegaan

neen