Handige winkel voor linkshandigen, snelle levering.

Snelle levering, lage verzendkosten.

M. Dullaart

De verzend kosten vind ik jammer maar begrijpelijk. Daarnaast prettig dat deze winkel bestaat met de erkenning die een links handige soms nodig heeft. Verder geen klachten over levering oid.

Fijne artikelen. Door goede bestelling/ geen "obstakels" geen contact gehad door middel van klanten service. Was prima dus

Verzendkosten vind ik jammer. Of misschien de prijs voor gratis verzenden verlagen

Anton HAMBURGER

Goede service, redelijke prijzen. En een goede levering tijd. Kortom een fijne ervaring!

Geen.

Goed bedrijf, al kan de snelheid (internationaal gezien, nvdr) wel beter.

Groot aanbod van linkshandige materialen.

Snelheid bij internationaal bestellen.

Ik heb een schaar gekocht

Ik had een schaar nodig en binnen een dag in huis!

A.J.G. Weekers

Kom er zeker terug.................. ik heb me in 50 jaar linkshandigheid teveel ontzegd.

Groot linshandigen assortiment.

Laat even weten wanneer wat via wie verstuurd is.

dekkers

Snelle bezorging goed materiaal

dit was de eerste bestelling, die was goed.

heb ik nog niet

Jan Mulders

Na gedane bestelling werd het artikel snel en in prima staat geleverd!
Fijne ervaring! Bedankt!

Klantvriendelijk, ruime keuze en snelle levering!

???? niets meer aan doen!

Patrick

Duidelijke webshop. Gemakkelijk bestellen en afrekenen. Mis alleen de feedback na het plaatsen van een bestelling. Bijvoorbeeld door een mail te sturen wanneer een bestelling wordt verzonden. Zeker... Duidelijke webshop. Gemakkelijk bestellen en afrekenen. Mis alleen de feedback na het plaatsen van een bestelling. Bijvoorbeeld door een mail te sturen wanneer een bestelling wordt verzonden. Zeker indien men meerdere producten heeft besteld. Misschien een tip voor in de toekomst ?

Groot assortiment linkshandige producten

Meer informatie na het plaatsen van een order

Sinthia Wit

Prima pen gekocht en fijne service. Soms krijg ik alleen wel het idee dat ik als linkshandige een uitzondering ben en zo heb ik me nooit gevoeld.

Niet te veel nadruk leggen op uitzonderingspositie. Een linkshandige kan zich prima redden in een rechtshandige 'wereld'. Sommige producten gaan voor mij een stap te ver, maar pennen, scharen en het... Niet te veel nadruk leggen op uitzonderingspositie. Een linkshandige kan zich prima redden in een rechtshandige 'wereld'. Sommige producten gaan voor mij een stap te ver, maar pennen, scharen en het linkshandige campingbestek zijn superhandig :-).