Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Snel, secuur en sympathieke sjouwfeurs.

Punctueel en secuur.

Geen.

Dennis de Graaf en vader.

We hebben Demeubeltaxi ervaren als een zeer goede verhuizer ook zijn de verhuizers vriendelijk en behulpzaam als je ergens aan twijfeld.

Tegen de verhuizing opgezien maar bleek onnodig achteraf zo soepel als het allemaal liep dankzij de verhuizers.

Positief

Vriendelijk, professioneel, voorzichtig (dwz nemen voorzorgsmaatregelen om evt schade te voorkomen)

Achteraf hadden ze beter gebruik kunnen maken van een verhuislift. Advies: schat beter in wanneer verhuislift nodig is.

Chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. Echter vind ik het wel associaal dat je 80 euro betaald voor het bezorgen bij een bank van 2000 euro en er dan nog verwacht wordt dat je hem zelf naar binnen... Chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. Echter vind ik het wel associaal dat je 80 euro betaald voor het bezorgen bij een bank van 2000 euro en er dan nog verwacht wordt dat je hem zelf naar binnen draagt voor die prijs. Niet echt een goede service.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Anoniem,
U heeft €75 betaald voor de bezorging van uw bank. Deze prijs is vooraf aan u gecommuniceerd en daar bent u mee akkoord gegaan.
De bank is op een steekwagen door de Sjouwfeur...
Beste Anoniem,
De bank is op een steekwagen door de Sjouwfeur naar binnen gebracht.
M. Kat

nee

beter uitleggen

Familie P. Broer

Zeer positief. Hij was keurig op tijd. Werkte netjes en een zeer beleefde man.

Kundig, efficiënt, plezierig en afspraken precies nakomen

zie boven

ik heb geen gevonden