Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

R. Dronkers

Als goed ervaren. Heldere afspraken

Beleefde mensen. Ze nemen je serieus

Verhaal over 10% korting wanneer het flexibel is zou meer helder neergezet mogen worden. Door de drukte van de kant van DeMeubeltaxi is er eigenlijk weinig ruimte om zo flexibel te zijn als de... Verhaal over 10% korting wanneer het flexibel is zou meer helder neergezet mogen worden. Door de drukte van de kant van DeMeubeltaxi is er eigenlijk weinig ruimte om zo flexibel te zijn als de agenda van de klant. Dus de planning van DeMeubeltaxi is leading. Wat op zich logisch is. Maar dan zou ik die 10% korting regel overboord gooien.
Verder vergaten de chauffeurs mij 30 min van tevoren te bellen, wat wel (tot 2x toe) doorgegeven is. Daarom stonden ze een tijdje voor een dichte deur. Maar ze losten dit zeer sportief op.

patricia de jong

Vandaag hebben Joost en Andy van de meubeltaxi in 3 uur tijd ons helpen verhuizen.
hardwerkend en zorgvuldig. daarnaast heel gezellig.
we waren zeer te spreken over de geleverde...
hardwerkend en zorgvuldig. daarnaast heel gezellig.
we waren zeer te spreken over de geleverde service!!

professioneel, grote bus en goed uitgerust.

we hebben geen negatieve punten

Henny Kik

Goede service en vriendelijke bezorger.

Het geduld van de bezorger.

M. van der Burg

Uitstekend

Komen afspraken na!

Uitstekend

Afspraken nakomen

Alles prima

Heel goed evaring want we waren goed geïnformeerd over de tijdstip en leveringsdatum.

bedankt

Nette chauffeur

Heel prettig, behulpzaam. De chauffeur was alleen. Relxt en stelde je op je gemak omdat spullen verhuizen best stressiig is.
Ook de communicatie vooraf was heel precies wat je kon verwachten....
Ook de communicatie vooraf was heel precies wat je kon verwachten. Echt top!

Communicatie vooraf en goeie chauffeur!
Ook top hulp om naar boven te sjouwen, zeerflexibel

Het aantal spullen dat mee moet misschien controleren hoewel ik dat eigenlijk de verantwoordelijkheid van de persoon zelf vind, ik was mijn koffer vergeten. Stond nog in de hal. Later opgehaald.

Van Munster

Top!

Klantvriendelijk, stipt, duidelijk

Uitstekend.

Prima web site. Prima service.