Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Oguzhan varol

Super gehokpen door de twee bezorgers

Bezorgers

Monica Arends

Na een miscommunicatie tussen pronto en jullie is het prima opgelost en verlopen

snel afgehandeld en een fijne sjouwfeur

even doorgeven als er een vaste bezorgdag is met het bedrijf waar de meubels vandaan komen

Niet. Het grootste deel van de keuken is door mijn neefjes naar binnen gebracht. De mannen zelf hebben alleen maar uitgeladen en de laatste 3 items naar binnen gebracht.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Anoniem,
Beste Anoniem,
Aangekomen op locatie bleek dat de verhuislift niet ingezet kon worden. Gevolg was dat de keuken een paar honderd meter over een parkeerdek moest worden gerold en vervolgens nog een trap op gesjouwd. Dat ging nog wel even duren.
Geen probleem voor onze Sjouwfeurs. En wat vriendelijk van de aanwezige monteurs dat zij aanboden om hierbij even te helpen. We hebben meermaals gezegd het zware werk aan ons over te laten.
Wilt u nogmaals onze dank overbrengen aan deze heren, blijkbaar uw neefjes, voor de hulp die zij hebben gegeven. Teamwork! Hierdoor liep onze planning uiteindelijk niet al te erg in de soep en konden we bij onze volgende klanten toch nog op tijd komen.
Team De Meubeltaxi.

Marijke Noordeloos-Kranenburg

Goed. Alleen het grote witgoed laten verhuizen en dat ging prima.

Keurige sjoufeur.

Geen, was prima voor elkaar.

Jan

Zorgvuldige levering en keurig op tijd.

n.v.t.

Ed van Asselt

Zeer positief vanaf contact tot en met de sjouwfeurs Piet en Marco een dikke 10

Service en vriendelijkheid

Geen ga zo door.

Weinhold

Perfecte verhuizing. Beter als verwacht. Ik had Andy en Joost als sjouwfeurs en wat hebben zij een goed werk verricht. Voor 3 uur ingehuurd maar al op 2 uur tijd waren we klaar. Dikke duim omhoog!

Alles werd tip en top in orde gemaakt. Aardige mannen die voor je klaar staan!

Zeer positief, en super snel

genoeg mankracht en door vragen voor de aflevering zodat zich geen verrassingen voor doen

nvt

Van Maldegem

Zeer hulpvaardige en vriendelijke sjouwfeurs.

Op korte termijn inzetbaar.

Telefoonnummer van planner toevoegen bij contract.
Nu bel je en krijg je te horen dat je moet mailen met planner. Dit is niet praktisch en werkt vertragend.

Wolter

Mijn eerste ervaring met de mannen van de Meubeltaxi was 100% positief!
De vriendelijke heren waren mooi op tijd en ik kreeg nog netjes een belletje voordat ze arriveerden.
Waar de...
Mijn eerste ervaring met de mannen van de Meubeltaxi was 100% positief!
Waar de mannen de 'capaciteit' vandaan haalden om een loeizware 'betonnen' salontafel naar vier hoog te sjouwen, ZONDER lift, blijf ik een prestatie van formaat noemen! Petje af voor Joost en Andy en jullie collega's online en via de phone.
Ik kan (en zal) jullie organisatie dan ook zeker aanbevelen bij éénieder die oa. huisraad te verplaatsen heeft. Zeker tot een volgende keer.

Alles werd voor vervoer netjes ingepakt met dekens en plastic folie en er werd snel doorgewerkt. Ook via mail werd vooraf een duidelijke offerte gestuurd, zodat ik wist waar ik aan toe was, zonder... Alles werd voor vervoer netjes ingepakt met dekens en plastic folie en er werd snel doorgewerkt. Ook via mail werd vooraf een duidelijke offerte gestuurd, zodat ik wist waar ik aan toe was, zonder onduidelijkheden achteraf.

Totaal geen verbeterpunten kunnen vinden, TOP!