Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

A.Pols de Visser

Heel goed

Heel vriendelijk en geen moeite teveel

Joop boektje

Perfect

Erg flexibel

Trynts van der Meulen

Zeer positieve ervaring, beter dan een erkende verhuizer!

Snelle service, zeer beleefde medewerkers!

Controleren of er contant betaald is. Nu kreeg ik een mail achteraf met een faktuur terwijl ik al betaald had. Misschien kwitantie van betaling van de desbetreffende medewerker bij contante betaling.

Snel schakelen met de planning.

snelheid van reactie

Prijs voor een stoel verhuizen over 5 km en dan 102 euro vindt ik erg duur.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste meneer, mevrouw,
Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review. We vernemen graag van onze klanten hoe ze onze dienstverlening hebben ervaren. We kunnen ons voorstellen dat het bedrag van uw verhuizing van een stoel veel lijkt. Graag geven we u hier nadere uitleg over. De prijs werd bepaald door een aantal facetten. De stoel moest gedemonteerd en gemonteerd worden, dat kost tijd. Ook in het verhuizen van en naar verdiepingen gaat tijd zitten. U heeft daarbij bij het reserveren voor twee medewerkers gekozen, wat ook een meerprijs heeft. Wellicht dat u een volgende keer de transportovereenkomst goed kunt nalezen en wanneer u het overeengekomen bedrag te hoog vindt, in overleg met onze plandienst kunt kijken of er ergens op te besparen valt. Onze medewerkers staan klaar om met u mee te denken.
Vriendelijke groet,
Team De Meubeltaxi

Uitstekend : op tijd, vakmatig, efficient,, klantgericht

Leverde volstrekt zoals beloofd

R.L. Staal

Zeer vlotte bediening - ik had voor de bezorger de buitentraplift paraat willen zetten (ik woon verhoogd parterre), maar hij stond met de vracht al voor de deur!

Zie boven

Ik heb volstrekt geen reden tot klagen - indien nodig, maak ik graag opnieuw gebruik van de Meubeltaxi!

Goed.

Nette Sjouwfeurs. Snel. Meedenkend

Nette Sjouwfeurs. Snel. Meedenkend

Niet geheel duidelijk of de orderbevestiging daadwerkelijk een bevestiging.

van de Pol

Zeer positief.

Vooral de communicatie springt eruit en de vriendelijkheid van de medewerkers.

Nee. Alles ging volgens afspraak.

Goed. Prettige mensen en meegaand

Meedenkend