Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Positief

Keurige bezorger en de goederen waren goed vastgezet in de auto, waardoor er geen beschadiging kon optreden.

Goede communicatie voor de afleveringsperiode. Zelfs tien minuten van te voren werd ik nog gebeld.

Vriendelijk, positief, behulpzaam

Goede aflevering, zonder schade

Ik heb wel een mail gestuurd waar ik geen antwoord op heb gekregen.

keurig op tijd en goede communicatie

nvt

J.Jongsma

Zeer goed

De heren zijn zeer vlot en goed in het uitvoeren van hun werk

M.de Boer

Niet positief, dat was de vorige keer wel anders want toen hadden we een chauffeur die ons heel goed heeft geholpen.
De chauffeur van afgelopen donderdag willen wij niet meer terug.

Nee die hebben wij dit keer niet ervaren.

Wat er verbetert kan worden is dat iemand geen auto in kan pakken,alles kris, kras neerzet zodat er weinig meer in de auto kan.Dat neemt ook meer tijd in beslag.Hij heeft ook de kuif van mijn kast... Wat er verbetert kan worden is dat iemand geen auto in kan pakken,alles kris, kras neerzet zodat er weinig meer in de auto kan.Dat neemt ook meer tijd in beslag.Hij heeft ook de kuif van mijn kast beschadigd en toen ik hier een opmerking over maakte kreeg ik geen antwoord terug.Wat nu want de hele bovenkant moet hersteld worden.Doordat hij het niet goed in de auto zet hou je te weinig ruimte over en gaan mijn spullen rechtop en worden over de grond geschoven.Hoe kan hij zijn werktempo verbeteren.Hij bleef op een gegeven moment in de auto staan en gaf ons de spullen aan,dat heb ik omgedraaid want ik kan dat niet sjouwen en ik kreeg in de gaten dat het wel heel lang duurde allemaal.Bij afrekening wist hij mij te vertellen dat ik over de tijd heen was gegaan wat niet waar was,ik zei hem nog 5 minuten over te hebben waarna hij dat zelf nagekeken heeft waarna hij zei dat ik nog 1 minuut over had.Hij was ook veel te vroeg en wilde die tijd in rekening brengen.
Hij moet een cursus verhuiswagen inpakken krijgen.Wij willen hem niet meer terug,geef ons degene maar die we de 1e keer hadden.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste mevrouw De Boer,
Beste mevrouw De Boer,
Allereerst willen we u hartelijk danken voor het vertrouwen dat u in de Meubeltaxi heeft. We waarderen het dan ook zeer dat u de moeite heeft genomen om uw bevindingen over uw meest recente verhuizing met de Meubeltaxi te plaatsen. Deze stellen ons in staat om onze diensten te toetsen en waar nodig te verbeteren.
Het spijt ons te moeten lezen dat u de laatste ervaring niet onverdeeld positief heeft bevonden. We hebben uw kanttekeningen doorgespeeld aan de betreffende Sjouwfeur opdat hij er zijn voordeel mee kan doen voor volgende verhuizingen. Doorgaans ontvangt deze medewerker positieve reviews van klanten, hij trekt zich deze review dan ook erg aan.
We danken u nogmaals voor uw reactie en uw vertrouwen en hebben goede nota genomen van uw wens de volgende keer een andere Sjouwfeur te willen. Onze Planner heeft inmiddels ook al contact met u gehad om de zaak door te spreken en een nieuwe opdracht in te plannen. We durven er vanuit te gaan dat u daarna weer op een positieve ervaring met de Meubeltaxi terug kunt kijken.
Hartelijke groet,
M. Kat

Ze er beleefd hulpvaardig personeel

Per pin betaken mogelijk maken

Zeer goed

super snel en netjes

heb ik niet

Joris

Uitstekende communicatie & dienstverlening

Punctualiteit, zorgvuldigheid (bij het inpakken en vervoeren) en communicatie

Chauffeur was blijkbaar niet geinformeerd dat de factuur vooraf was betaald

Esther Reinders

Als zeer professioneel

Heldere communicatie, netjes omgaan met de meubels ( ingepakt)