Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Fijne snelle service, makkelijk te boeken via internet, en Andy heeft ondanks wat tegenslag op de weg alles perfect op tijd afgeleverd en mij op de hoogte gehouden van de stand van zaken onderweg.... Fijne snelle service, makkelijk te boeken via internet, en Andy heeft ondanks wat tegenslag op de weg alles perfect op tijd afgeleverd en mij op de hoogte gehouden van de stand van zaken onderweg. Alles in elkaar gezet en netjes al het afval mee.

snelle service
duidelijke website

niet duidelijk of ik andere bezorgdqag kon kiezen, kon nu alleen uit donderdagen kiezen.

Ik kan niets anders zeggen dat het prima geregeld is.

Dat alles conform de afspraak is verlopen.

Prima!

Fijne service,efficient

Echt een topbedrijf! Jesse was super behulpzaam en het is aan hem te danken dat alles zo vlot en voorspoedig verliep!

Had niet verwacht dat alles zo snel zou gaan. De coördinatie van de sjouwfeur heeft ons echt heel erg geholpen. Daarnaast had ik ook extra kosten verwacht aangezien elk bedrijf tegenwoordig... Had niet verwacht dat alles zo snel zou gaan. De coördinatie van de sjouwfeur heeft ons echt heel erg geholpen. Daarnaast had ik ook extra kosten verwacht aangezien elk bedrijf tegenwoordig 'administratiekosten' of andere onzin kosten factureert. Bij de Meubeltaxi niet! Uiteindelijk exact betaald hoeveel er van te voren bij de reservering op de website stond aangegeven.

Nelson

Zeer tevreden. Netjes alles uitgepakt en in elkaar gezet

Heel goed! Keurige jongens! Snelle service en....op tijd!

Op tijd, goede communicatie ( bellen als ze eraan komen)

Vriendelijk en behulpzaam

Zeer goed!

Afspraak is afspraak, snelle en keurige administratieve afhandeling, kundige vakman en flexibele planning.

UItstekend. Snel geregeld en adequaat afgehandeld

Kennis van zaken en bereidwillig