prettige en efficiente sjouffeur
prettige en efficiente sjouffeur
Sjouwfeurs waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ze waren stipt op tijd aanwezig en niets was teveel
Geen verbeterpunten
Correcte en bekwame heren.
Zie hierboven
Vriendelijk ene hulpzame bezorger
Kosten, mogelijkheden en service (geen eigen bushuur en alles zelf moeten sjouwen maar wel een ervaren verhuizer die ook vervoer regelt)
Concretere bevestigingsmail/ sms met wie wat wanneer. Nu heb ik dit boor zekerheid zelf nagebeld.
Ik heb voorgesteld dat zij de site aanpassen maar het antwoord was dat deze info we op de site stond....
Helaas zijn wij nog niet in uw regio beschikbaar, onze werkgebieden staan op de website vermeld.
Offerte op maat, meedenken aan de telefoon, telefonische contact op de dag zelf en uitvoering volgens afspraak.
Begin verliep wat chaotisch, deels ook door ons eigen toedoen. Totale hoeveelheid leek groter dan verhuizers hadden verwacht waardoor aanvankelijk twijfel bestond of het wel zou passen icm andere...
het enige sterke punt dat ik heb gevonden is het feit dat ik gebeld ben dat de wagen in aantocht was.
Ook kon de afspraak wel snel gemaakt worden.
In de voorwaarden staat dat een klant verantwoordelijk is of alles wel past en moet je aangeven of iets boven de 75 kg. weegt. Maar bij nieuwe meubelen heb ik geen idee hoe zwaar ze zijn(geen...
Bij een dienst als deze draait het om de medewerker en in tweede instantie om het materiaal.
Mark was vriendelijk en duidelijk. Voorzichtig met de spullen.