Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

willem hofs / humanitas-dmh

Positieve instelling van de chauffeur en goeie communicatie

effectieve transparante manier van werken

Goed, gemakkelijk af te spreken, snel reactie terug na de aanvraag, snel ook weer op mijn wijziging ingespeeld. Prettig dat je op maat kunt afspreken.

voorzichtig met spullen, beleefd en sterke jongens.

vond het beetje jammer dat ze pas in de laatste minuten van de afgesproken tijd kwamen. Net iets voĆ³r 11 uur, De marge was tussen 10 en 11 uur.

Marlien de Roo

Super

Vriendelijk en snel.

Fabienne

Vriendelijk en behulpzaam personeel. De verhuizing verliep professioneel en soepel. Toen ik het bedrijf te kort had geboekt kon ik last minute de volgende dag nog een verhuizer inhuren om de... Vriendelijk en behulpzaam personeel. De verhuizing verliep professioneel en soepel. Toen ik het bedrijf te kort had geboekt kon ik last minute de volgende dag nog een verhuizer inhuren om de verhuizing compleet te maken. Top!

Fantastisch! Prima geholpen.

Communicatie en betrouwbaarheid! Daarnaast erg vakkundig en gaan voorzichtig om met spullen!

Miranda

Prima, afspraken worden nagekomen, duidelijke informatie, zowel telefonisch als via de mail en vriendelijke sjouwfeurs.

Duidelijke communicatie
Vriendelijke sjouwfeurs

W. Knip

Uitstekend

Ze komen hun beloftes na, ook wat de tijdstippen betreft

Marianne Ludenhoff

Als zeer positief ervaren.

Alles precies op tijd geleverd en duidelijke instructies ontvangen. Correcte terugkoppeling vanuit de Meubeltaxi over de levering.

Zou geen verbeterpunten weten.

Heel goed. Van verzoek tot offerte en afhandeling werkzaamheden uitstekend verlopen.

Correcte manier van overleggen over het uit te voeren werk. Op tijd op de hoogte brengen van uitstel afspraak. Sjouwfeur was bijzonder correct en speelde goed in op de wijziging van de opdracht.

Het opnemen van de opdracht verschilde met mijn vraag. Maar het heeft totaal geen problemen opgeleverd.

Ton Veenboer

Ik ben zeer tevreden met de meubeltaxi! Personeel is zeer vriendelijk en hebben alles perfect vervoerd en naar twee hoog verhuisd. Zonder enige problemen en schade. Zeer professioneel. Ik zou de... Ik ben zeer tevreden met de meubeltaxi! Personeel is zeer vriendelijk en hebben alles perfect vervoerd en naar twee hoog verhuisd. Zonder enige problemen en schade. Zeer professioneel. Ik zou de mebeultaxi zeker aanbevelen. Vr Ton Veenboer

Goede afspraken.