Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

René van Tol

Geweldig,

Wijze van afspraken maken (website/persoonlijk kontakt) is perfect.

Wellicht dat de factor op tijd een wat grotere rol kan spelen?

Meedenkend

Beetje doorrijden op de snelweg, 70 km per uur is echt te langzaam als je 100 mag.
Een regulier telefoonnummer is ook gewenst.

Serge Benjamens

Perfect!!

Snelle respons op de aanvraag.
De sjouwfeur lag voor op schema en belde keurig van te voren om dit door te geven.

Bas van der Ark

Prettig bedrijf, dat duidelijk is over de geleverde diensten en voorwaarden, zich houdt aanafspraken en betrouwbaar is

Overzichtelijke site en goede interface

Heleen van Echteld

TOP!!!

Perfecte service

Kan niet beter dan het nu al is

Wido van der Hoorn

Een geweldig leuke en buitengewoon goede dienstverlening. Ik heb de meubeltaxi gevraagd om een verhuis te regelen van Utrecht naar Nieuwegein. Als je zelf de handen uit de mouwen wilt uitsteken een... Een geweldig leuke en buitengewoon goede dienstverlening. Ik heb de meubeltaxi gevraagd om een verhuis te regelen van Utrecht naar Nieuwegein. Als je zelf de handen uit de mouwen wilt uitsteken een prima oplossing. Een keurige , joviale, sympathieke en aardige Laurens melden zich vroeg in de ochtend en met zijn expertise verliep het vlot en probleemloos. Buiten zijn expertise is er ook ruim voldoen materieel aanwezig ( dekens, spanbanden, karretjes ed). Kortom meer dan tevreden. Minpuntje, hij had niet eens tijd voor koffie.

Martine

Mijn verhuizing verliep vlekkeloos met hulp van De Meubeltaxi! Sjouwfeur Andy bedankt voor je hulp afgelopen zaterdag, ook namens alle dames (en heer) uit het verhuisteam.

Na mijn boeking op de website werd ik gelijk terug gebeld. Telefonisch heb ik heldere afspraken gemaakt en deze kreeg ik bevestigd per e-mail.

Henk Hammes

Uitstekende service

fantastisch idee om de aankoop te laten vervoeren door een meubeltaxi