Uitstekend !
Op tijd , fijne mensen, correct en netjes.
De jongens die ons hielpen, spreken correct Nederlands, zijn behulpzaam, werken hard.
Als ik dan iets moet zeggen, jullie uitstraling zou nog beter zijn als de busjes schadevrij zijn. Het is wellicht iets kleins maar het komt nog professioneler over als het knappe, schadevrije...
Duidelijk en snel
Het is wat lastig voor een klant om de benodigde tijd goed te kunnen inschatten
Goede, snelle service. Sjouwfeur arriveerde op tijd en het in- en uitladen ging vlot. Fijn dat ik mee mocht rijden in de wagen. Zeer goede prijs voor deze service!
Duidelijke website waarop snel te zien is welke prijs gevraagd wordt.
Snelle service.
Goede prijs.
Snel en efficiënt
Professionele hulpmiddelen voor het vervoer van de door ons aangeschafte vleugel
Bij wijziging van tijdsafspraak goed contact houden met het afhaal en bezorgadres
ruim optijd
nee
Prettig
Ruime informatie over mogelijkheden
Snelle reactie op mail daardoor snelle afspraak
Gewoon doorgaan
Als een geoliede machine! Vakwerk.
Vriendelijke medewerkers. Afspraken kunnen snel aangepast worden. Afspraken worden goed nagekomen.
Tip: een lift aan de vrachtauto lijkt me bij zware objecten zoals een piano een goede toevoeging.
Vriendelijke sjouwfeur, op tijd, zorgvuldig omgegaan met de meubels. Wel duurder dan verwacht.
Goede bereikbaarheid (telefonisch).
Wij bleken veel meer te moeten betalen dan we van te voren dachten. In de 'bevestiging transportovereenkomst' stond dat de prijs inclusief sjouwfeur en 20 minuten laadtijd was. De sjouwfeur vertelde...
Reactie DeMeubeltaxi.nl:
Beste klant,
Bedankt voor het schrijven van een review. Wij hadden u inderdaad beter kunnen informeren over de te verwachten kosten. Wij zullen u beter op aansturen. Desalniettemin heeft de...